Nastavenie hlasitosti v iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Nastavenie hlasitosti v iPhone 4

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Karol61
    Účastník (Participant)

Neviete niekto poradiť či sa dá nastaviť v iPhone 4 nastaviť nezávisle zvonenie budíka a hovoru a nastaviť zvlášť hudba a hlasitosť pre budík a zvlášť hudba a hlasitosť pre zvonenie ? Tak ako je to napríklad v HTC desire ? Alebo či sa to dá nastaviť cez nejaký audio manager, ktorý sa dá stiahnuť . Vopred ďakujem.

mrzo
    Účastník (Participant)

Da sa nastavit to, co mas v manualy… Na co sa pytat na tak zakladne veci? Citate to ludia vobec? Alebo kupite zariadenie za stovky eur a nezaujima vas co a ako to vlastne dokaze? Manualy pre aktualne verzie iOS a zariadenia najdes vzdy na http://support.apple.com/manuals/

Karol61
    Účastník (Participant)

V prvom rade ďakujem za odpoveď. Ďalej by som rád podotkol, že manuál dodaný k mobilu je len zopár základných triviálnych funkcií čo v mojom prípade nečítam nakoľko som užívateľom viacerých predošlých komutátorov ako iných veľmi zložitých hudobných syntetizátorov čo je oproti iPhonu asi hračka a pracujem ako IT technik. Ale ponúkané možnosti nastavenia v mobile sú skutočne len jednoduché. Tiež nechápem prečo nie je v ponuke manuál v Slovenčine. Ďalej by som rád podotkol, že účelom tohto fóra je vymieňanie si skúseností a nie osočovanie a hranie sa na múdrych. Veľa krát je jednoduchšie si prečítať radu tých, ktorý to už vyskúšali nie ? Prajem pekný deň :-)

mrzo
    Účastník (Participant)

Ospravedlnujem sa za link na anglicky manual – na apple.sk je samozrejme manual aj v slovencine http://manuals.info.apple.com/sk_SK/iphone_prirucka_uzivatela.pdf

300 stranovy manual nepovazujem za „len zopár základných triviálnych funkcií“. Podla mna v nom je skutocne dopodrobna vysvetlena kazda jedna zdokumentovana funkcia.

Za hracku nepovazujem iPhone ani ja a to mam vysokoskolsky diplom z IT, mozno prave preto, neviem… Rozhodne by som manual k smartphonu odporucal precitat aj ked bude zrejme neporovnatelne nudnejsie ako manual k syntetizatorom s milionom tlacitok.

Jednoduchsie ano? Efektivnejsie? NIE! Takym pristupom, ze sa pytas na trivialne veci, ktore vyriesi jednoduche precitanie manualu, alebo zakladny dotaz na vyhladavac:
    1. stracas svoj cas
    2. zamestnavas dalsich ludi na cinnost, ktoru mozes vykonat sam – stracas ICH cas
    3. series na snahu ludi, ktory ten manual vytvorili, seris na ludi, ktory mozno tvoj problem (ak je zlozitejsi) uz davno niekde vyriesili a dopodrobna opisali

Zakladom kazdeho fora je funkcia hladaj. To znamena, ze sa ocakava, ze uzivatel najprv bude hladat a nie sa hned pytat. Rozsirenym funkcie hladaj na jednom fore, je pouzitie internetoveho vyhladavaca, ktory bude hladat na vsetkych forach a aj inde.

Od tvojho dotazu SEM uplynulo 12h / dozvedel si sa TU uz nejaku odpoved?

Moj postup:
    – vyhladat na nete manual (2 minuty aj so stiahnutim)
    – otvorenie manualu
    – klik Kapitola 25 Nastavenia
    – klik Zvuky a prepinac Zvonit/Ticho

Do 5 minut mam svoju odpoved a neotravujem nikoho. Tvojich 12h cakania ti prinieslo co?

Takisto prajem pekny zvysok dna…

iTuxx
    Moderátor

mrzo mrhas vlastnym casom. Keby si napisal len tych poslednych 7 riadkov, usetril by si hlavne svoj cas a to dokonca 2x a navyse by Karol nemusel mat kvoli tebe blby pocit ze si ho zdzubal ako male decko.
    Vysokoskolsky titul mudreho, ani dobreho cloveka nerobi.

Karol61
    Účastník (Participant)

Mrzo teraz neviem čo si mám myslieť :-) Ďakujem za link ale manuál som si stiahol predtým. Ja som sa pýtal či sa dá nastaviť pre zvonenie ako i pre budík alebo SMS nastaviť iná melódia ale hlavne či sa tam dá nastaviť všade iná hlasitosť. To čo si mi ty napísal by musel nájsť i prváčik v dnešnej dobe a to som samozrejme našiel i ja. Predsa kôli tomu by som sem nepísal :-) :-) Preto som písal či nie je nejaká aplikácia čo by to umožňovala.

mrzo
    Účastník (Participant)

2 iTuxx – Ak si to precita len 20 podobnych ludi a len 1 z nich sa zbada, spravil som si (a nielen mne) do buducnosti sluzbu, takze som moznym ucinkom mojich predchadzajucich komentarov viac ako spokojny… Co sa tyka titulu, ja sam najlepsie viem co za „inteligentov“ dnesne vysoke skoly produkuju, nemusis mi to skutocne nijako pripominat. Svojim titulom sa „ohanam“ minimalne, nemam ho ani v obcianskom ani na vizitkach a je mi ukradnute ci niekto vie, alebo neviem, ze nejaky mam, sam posudzujem ludi podla toho co vedia, nie aky na to maju papier. Bola to cisto reakcia na to, ze pracuje ako IT technik, chcel som len dat vediet, ze ani ja ni som nejake „orezavatko“ v IT a manual si aj tak precitam a hladam najprv tam, nevypisujem kvoli trivialnym zalezitostiam na fora.

A ty nemaris svoj cas pisanim off topic prispevkov? Ako si mu ty pomohol? Ja som v kazdom prispevku napisal k veci a radu ako zistit co chce… To, ze som ho „zdzubal“ (podla teba) je moja a jeho vec, co ta do toho? Ak sa mi zachce, tak tu na podobny prispevok nabuduce napisem kludne 20 stranovy elaborat o tom, ako efektivne ziskavat informacie na internete… Preco by som mal pisat len poslednych 7 riadkov? Je mojim pravom reagovat na jeho reakciu na moj prispevok. TY si ten co tu nema v podstate ziadne prava a kludne moze byt jeho prispevok zmazany… Inak

mrzo
    Účastník (Participant)

2 Karol61 – prepac. ale ty si, ako si sam pisal, ani nevedel, ze je manual v slovencine – „Tiež nechápem prečo nie je v ponuke manuál v Slovenčine“. Su v nom VSETKY moznosti nastavenia zvoneni a hlasitosti. Neviem o tom, ze by existovala nejaka aplikacia na to co chces (iOS nie je Android, je v podstate co sa tyka systemovych veci, uplne uzavrety) – Neriesim Jailbreak a ine prasaciny. Ak mas zaujem o to, urcite si to jasne nenapisal („Mam jailbrake, je niekde v repozitaroch aplikacia na to a to?“)

Karol61
    Účastník (Participant)

OK Ďakujem. Ja som len to chcel vedieť aby som nemusel upravovať hlasitosť skladby. Vieš to máš tak keď si zvyknutý nečítať manuály ani pri ozaj zložitých mašinách tak mobil som nikdy nečítal všetko je to otázka cca 30 min:-) Je mi to jaské, že nemôže byť v OS čo je v iPhone presne to isté ako v androide. Prešiel som na iPhone z dôvodu , že používam MAC doma tak som to chcel mať ako sa povie kompatibilné a to skutočne je. I tak ďakujem za komunikáciu a hlavne ten manuál čo si mi poslal link je uhladnejšie spravený ako ten čo som našiel na nete. Prajem pekný deň.

Karol61
    Účastník (Participant)

.

iMartin
    Účastník (Participant)

iPhone ma nastavenie hlasitosti zvlast pre zvonenie/zvuky a zvlast pre hudbu/videa. Plus zvlast tie iste pre pripojene sluchadla. Takze hudbu ztisovat nemusis …

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.