NANO SIM v iPHONE 5

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 21 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    Pajlo
    Účastník (Participant)

Tak prave som sa vratil z O2 predajne. NanoSIM maju dostupne. Vymena stoji 8 Euro. Takze no problem.

A uz som aj stretol cloveka, ktory MicroSIM odstrihol na NanoSIM (pomocou nozika a horeuvedeneho navodu) a funguje to bezproblemovo.

polino
    Účastník (Participant)

Aj ja som rezal normalnu SIM od vodafone na nano SIM a v pohode, len som tie hrany trochu prebehol s pilnikom potom a bolo :)

umar
    Účastník (Participant)

K Jaem,
    ja som kupil i5 vo Viedni a tamsom im dal moju normalnu sim kartu. Tym pristrojom mi ju orezal – perfektne a dal do noveho i5. Pfone ide bez problemu ako hodinky, tak netreba sa toho bat.

bf
    Účastník (Participant)

mam nanosimku z o2, normalne mi ju dali zadara na poziadanie k novej simke s datovim pausalom.
    vybavoval som to tusim stvrtok alebo piatok minuly tyzden.

howoarang
    Účastník (Participant)

ja mam takisto z O2 nano sim zadara. Sice som cakal asi 2 tyzdne, nez im pride do predajne a potom, ked prisla, tak som cakal dalsich par dni, lebo mi ju nevedli najst v databaze. Ale teraz ju mam a bez problemov funguje.
    Pozn. ked som cakal na nanoSIM a samozrejme uz vtedy som mal iPhone 5, tak som povodnu SIM mal najskor orezanu na microSIM (pred tým com mal iPhone 4S) a potom ju este viac „skresal“ na nanoSIM a fungovala aj ta orezana v iPhone 5.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 21 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.