- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 7 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Na iOS 11 nemám možnosť nastaviť ľavé a pravé slúchadlo na Airpods
Do iStores som písal mail, majú ich na sklade.
majdy: viem, pozeral som dostupnosť v Londýne je 20. Septembra????
Ja som ich este niekedy v marci vecer objednal a rano ma cakali na vyzdvihnutie u mimozemstana, inak cakacka aj 3-4 mesiace.
Nechapem preco vynechali single tap po sluchatku co by mohlo fungovat ako pause/play. Potom dvojtap by mohol fungovat ako skladba vpred a trojtap skladba vzad.
Ale videl som ze nejaky tipek dal do cydie appku v ktorej sa da nastavit omnoho viac ako default v iOS :-)
Kamarát v Redingu čaká tiež kým budú dostupné a písalo mu to pred časom v Apple Store čakačku vyše mesiaca :D
To sa čudujem, že iStore ich majú skladom, možno je v tom nejaký fígel a majú 2 ks :D, pred mesiacom cca keď som u nich bol v novej predajni v Avione, ktorá je mimochodom pekná a chalan hovoril že je navrhnutá presne podľa Apple Storov čo je vidno (tých starších samozrejme), tak žiadne nemali a nevedeli kedy budú mať viem, že m:zone má ešte zhruba 400 nevybavených objednávok, vraj priebežne chodia, ale tak 20-30 kusov a ľudia čakajú dlhé mesiace.
@eraserv6: Tomu nerozumiem ani ja…
Vidím aj “sponsored” príspevky na stene na FB od iStores, tak asi nemajú len 2 ks, ale možno plný sklad ????…hmm