MS Word 2008

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MS Word 2008

• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 16 years od m_v.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    m_v
    Účastník (Participant)

Ahojte, poprosil by som o radu – v MS Word 2008 mam (uz neviem preco) default font Times New Roman a ani za ten svet sa ho neviem zbavit. Ked otvorim wordovsky subor a idem v nom robit nejake upravy stale je tam Times New Roman, kliknem uprostred slova napisaneho inym fontom, dopisem znak font sa svojvolne prepne z povodneho fontu v ktorom bol dokument vytvoreny na Times New Roman. Napisem novy odstavec mozem si vybrat akykolvek font tuknem na klavesnici prve pismeno a font sa sam zmeni na ten poondiaty Times New Roman, zmenim z Times New Roman na iny font, kliknem sa na posledne pismenko odstavca alebo uprostred slova, opat sa „nasilu“ zmeni font na Times New Roman. Prehladal som komplet nastavenia MS Office, polozku po polozke (uz niekolko krat), ale nic co by mi pomohlo som nenasiel. Dost ma to dostava do obratok, nehovoriac o tom, ze je to velmi kontraproduktivne ked musim koli Wordu nosit este netbook s windows.
    Koncom februara som switchol, s nicim som nemal problem len s tym Wordom (a od zaciatku). Dlho som to ignoroval, a Word riesil netbookom, ale ten som teraz zapozical na mesiac kamaratovi, a pri editovani 20 stranovej spravy do roboty som uz vcera fakt chytil nerv… :-/

paradox
    Účastník (Participant)

.

simumarek
    Účastník (Participant)

V nastaveniach a edit odstráň zaškrtnutie „match font with keyboard“ alebo nejako tak to tam je.

paradox
    Účastník (Participant)

.

m_v
    Účastník (Participant)

KONECNE! clovece, povedz mi co pijes a kde ta najdem/ako ti to poslem ;-)

m_v
    Účastník (Participant)

simumarek – zabudol som DAKUJEM

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.