MS office 2008 help

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MS office 2008 help

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    mayoxy
    Účastník (Participant)

zdravim. mam taky problem.. mam stiahnuty office microsoft 2008 final.. aaaa robi mi toto ako pri beta verzii

http://tinyurl.com/25jrhd

A v safari som si vsimol ze mi pismena uplne zle ukazuje. aj proste vsetko s textom , cely text je dodrbany.. tiez ako pri beta verzii

Myslite ze je to nedorobeny produkt ?

Jalko
    Účastník (Participant)

co konkretne je tam zle ?

ja som betu pouzival chvilu a nejaky problem s „dodrbanym textom“ menu poloziek som nemal

Tommy_Verceti
    Moderátor

asi veľmi nepomôžem ale ja s ním žiadne problémy nemám (iba to že iwork 08 sa mi páči viac) … neviem čo presne je problém na Tvojom obrázku .. presvitanie pozadia alebo čo ? to je fakt to mne nerobí ani keď roztiahnem :)

Jalko
    Účastník (Participant)

jediny problem ktory som mal s betou 2008 ja bola sialena pomalost hlavne vacsi text sa staval skoro nescrolovatelny.

bohuzial toto pozorujem aj u iwork hlavne ak sa jedna o male pismo

mayoxy
    Účastník (Participant)

to all: no na tom obrazku je to presvitanie. to nema robit a este ako je quick tables. tak tam chybaju dalsie. stale ked pridem mysou na to tak sa to zobrazi. cudne fakt.. a problem s pismom mam iba asi na hry.sme.sk .

Jalko
    Účastník (Participant)

mayoxy, no ked na to pozeram teraz, uz to vidim. to mas nejaku cracknutu verziu co ?:) skus nejaku inu, zrejme to len bude blby release

problem s pismom, nieco podobne som mal raz ja ked mi onyx rozbil system fontov. vyriesil som to zmazanim cache fontov cez nejaky soft ktory som nasiel na apple support(typ nanho) fore, ale uz si bohuzial nepamatam ako sa volal

mayoxy
    Účastník (Participant)

nieje cracknuta. iba serial je z netu. Hadam ty mas origo ? ked to vcera vyslo tak asi sotva. hmm.. Skusim stiahnut inu verziu, ale tak neviem este ktoru, ked toto je asi jedina. hm. ine riesenie nikoho nenapada preco mi to moze robit?

inac ked napr zmenim velkost okna ,tak sa mi vsetko strati a potom idem myskou ponad okno a postupne sa mi odkryvaju tlacitka. Ziadny iny program mi toto nerobi, len dnes tento office 2008

Jalko
    Účastník (Participant)

nemam, ja to uz nepouzivam. mal som iba chvilu tu betu

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.