MS Office 2004 / 2008 a jeho kompatibilita s 2003 / 2007 for WIN

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MS Office 2004 / 2008 a jeho kompatibilita s 2003 / 2007 for WIN

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    howoarang
    Účastník (Participant)

Caute, chcel by som si nainstalovat MS Office for MAC, ale neviem sa rozhodnut ci 2004 alebo 2008. Viete mi poradit, ktora verzia je lepsie kompatibilna s verziou 2003 pre Win ??? potreboval by som robit nejake prezentacie na Macu, ktore sa potom prezentuju na Win XP v Office 2003. dikes

gs_peter
    Účastník (Participant)

Office balik pre Win a Mac so rozdielne hlavne v PowerPointe, kde dokazes robit akekolvek efekty (3D a 2D), ktore vo Win nikdy neozbrazis, takze sa tym ani nemusis trapit, najjednoduchsie je, pouzit na prezentaciu Keynote a odtial to vyhodit ako interaktivny QuickTime (na Win staci mat nainstalovany QuickTime), alebo proste budes pouzivat jednoduche fonty a ziadne efekty a das preexportovat do PowerPointu, mne sa najviac podarilo s tym vyhupat tak, ze som prehodil prezentaciu do JPG a nasledne som ju v Keynote znovu vystava a preexportoval do PowerPointu, to je jedina istota, ze to vsetkym pojde na Win…

a pozor na to, nie vsetko co ide na jednom Win ide tak isto aj na druhom a spatna kompatibilita tam neexistuje, takze treba byt napozore…

howoarang
    Účastník (Participant)

Diki za info, prezentacie stacia zakladne bez efektov.
    a este taka otazka tebe gs_peter: ktory office by si mi odporucil? 2004 alebo 2008. Bo mal som tu 2008,ale neako mi to pomaly slapalo….niekedy to ako keby zamrzlo, a to som mal otvoreny len obycajny dokument s par stranami a cisto len s textom, ziadne obrazky v nom neboli…

lre
    Účastník (Participant)

ja ficim na 2008 a neriesil som ziadne issue, ale hral som sa aj s 2003 pre WIN instalovanou cez crossover a vsetky aplikacie slapu az na outlook, kedze ho nepotrebujem neriesil som to. odporucam 2008 ale je to subjektivny pocit

howoarang
    Účastník (Participant)

dakujem!

gs_peter
    Účastník (Participant)

ja pouzivam 2004, pretoze to som si kupil posledny Office balik a do 2008 sa mi nechce vrazat…

Office pouzivam hlavne na otvaranie Excelu a Doc, ale castejsie nie je otvoreny…

a odporucat neviem, je to na vlastnom uvazeni, pises v robis v oboch to iste…

krtko.
    Účastník (Participant)

Btw preco neskusis aj posledny OpenOffice 3? Ja ho pouzivam uz od cias StarOffice a nemal som nejake vyrazne problemy s kompatibilitou. Nerobim sice nijak narocne veci a neprepchavam to „grafikou“ a navyse kazdou verziou sa tak kompatibilita zlepsuje.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.