Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Mrznutie OS X 10.5.8. (týždnový MB)
- Toto téma obsahuje 31 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od
slivo.
-
AutorPríspevky
-
2. septembra 2009 o 12:04 #171926
potkan666
Účastník (Participant)No ja ked som sa bol napr v iStyle v prahe opytat ohladom predaja macbookov,tak mi povedal predavac,ze sa da kupit aj ten vystavny kus,teda ten na pochytanie,a povedal mi ze ked budem chciet ten tak ze je tam zlava na biele 4 tisic korun ceskych a na tie co su z hlinika 3 tisic korun ceskch,takze v tomto smere ta predajca odklamal.Ale to mrznutie nie je normalne samozrejme.Mne macbook zatial nezamrzol /klop klop klop/ a to ho puzivam fakt kazdy den a cely den.
Snow Leoparda si zatial nekupuj a skus to preinstalovat Leopardom.A este taka otazka: preco si ho v predajni nevyskusal?sak ked uz bol otvoreny tak si si ho mohol v pohodke skusit
P.S este co sa toho iStyle tyka,tak mi dokonca sam predavac povedal,ze nech si tie vystavne kusy nekupujem,lebo ze napr pri tych White MB si to poriadne odnesu ttie plasy a tak.Fakt ked ti to bude sekat po tom preinstalovani,budes to musiet razne s predajcom vyriesit.
Budem ti vsak velmi drzat palce,aby to po reinstale islo ,lebo macbook by mal prinasat radosti a nie starost :)
vela stastia
2. septembra 2009 o 14:35 #171937raul
Moderátorto co je za blbu vyhovorku, ze je ho otvorili, aby ho vyskusali? By som mu ho pleskol o hlavu, najlepsie hlinikovy…
7. septembra 2009 o 14:10 #172579special_mj
Účastník (Participant)cez vík som si konečne našiel čas na reinstall OS. Všetko podľa vašich rád. načisto nahodiť pôvodný OS Leopard (10.5.6.) Avšak očakávane-neočakávané odstránenie mrznutia sa nekonalo….MB mi mrzne snáď ešte viac ako pred tým….proste v iMovie neviem robiť takmer nič, pretože len čo kliknem na nejaké tlačítko, zmarzne. Keď ho „uspím“ a znovu zobudím po čase, začnem pracovať, tak po 5-10 sek. opäť zamrzne… takže hlava v smútku a návšteva shopu to istí….
7. septembra 2009 o 15:05 #172581igi-s
Účastník (Participant)x
7. septembra 2009 o 15:08 #172582stranger
Účastník (Participant)Hned povedz v obchode, ze si sa radil s pravnikom a ziadas vymenu tovaru za novy. A samozrejme ze si sa informoval na SOI ako postupovat a zopakuj svoju ziadost. Ak Ti neda novy tovar alebo nevrati peniaze, ziadaj pisomne vyjadrenie predajcu… Daj sem vediet ako si dopadol, popripade mi napis mail. Rataj aj s tym, ze Ti maca zoberie len jednoducho na reklamaciu. V tom vyjadreni by bolo dobre, keby Ti napisal, ze preco bol mac pouzivany a rozbaleny. Nas obchodny zakonnik Ti v tom sice nepomoze, ale Apple by mohlo. Teoreticky.
7. septembra 2009 o 16:59 #172593special_mj
Účastník (Participant)V stredu mám v pláne ísť tam a niečo s tým spraviť.
Tiež s tým rátam, že toho maca mi zoberú jednoducho na reklamáciu…. lenže podla štandardu do reklamacie treba poslať tover 3x aby mohol byť vymenený…. teda tento proces sa môže neskutočne predĺžiť….
stranger, poprosím ťa o mail, pretože v profile ho nemas uvedený.
7. septembra 2009 o 19:05 #172614stranger
Účastník (Participant)mail mam v profile
9. septembra 2009 o 18:48 #172858special_mj
Účastník (Participant)na shop do zera, do europy som sa vybral, predajca, dokonca aj majitel boli veľmi ochotní a moju „vycitku“ uznali. Zachovali sa veľmi korektne, za čo som im veľmi vďačný.
Zlé meno, ktoré som možno týmto príspevkom spravil by som týmto chcel obhájiť.
Majiteľ pobočky bol veľmi ochotný a po dohovore mi vrátil moje peniaze. Ako v tomto ohľade môžem ZERO len odporučiť.
Možno toto všetko vyznie ako „klišé“ ale je to tak.
touto cestou sa ospravedlnujem aj predajni
9. septembra 2009 o 19:05 #172862stranger
Účastník (Participant)Touto cestou sme si o tej predajni spravili svoj nazor.
9. septembra 2009 o 19:11 #172863igi-s
Účastník (Participant)x
9. septembra 2009 o 19:16 #172864raul
ModerátorToto je este vacsia hanba… Oni mali tvoje prachy 2 tyzdne, bo kolko za nepodareny vyrobok a potom ti ich vratia ako keby sa nic nestalo… Uroky ti k tomu nedali? :)
23. októbra 2009 o 15:51 #178754slivo
Účastník (Participant)Ja mám asi 1 rok MacBook 13“ 2.1 GHz 2MB RAM z akcie u T-mobile a tiež mi po prvom spustení v priebehu prvých dní asi 2 x zamrzol. No rozšíril som RAM na 4GB a HDD mám teraz 7.200 ot. a v pohode. Občas trošku čakám ak načíta do Photoshopu viac väčších obrázkov, ale to je asi prirodzené. Problém mávam občas iba s pripojením cez WiFi po prebudení zo spánku, nepripojí sa a musím ho resetnúť no kvôli Mail -u ani to nechce spraviť, lebo ten nejde ukončiť ani cez vynútený Quit. Ak máte podobné problémy, tak vedzte, že nie ste v tom sami. Používam zatiaľ OS X (v 10.5.8)…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.