MobileMe

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    trinidat
    Účastník (Participant)

Ahojte chcel by som sa opytat ci existuje sposob ako ziskat uplne zadarmo konto na MobileMe, nie len na 90 dni. Dakujem.

danocoys
    Účastník (Participant)

:-) Zial nie.. taka moznost nie je.. tato sluzba je platena takze asi tolko moja vycerpavajuca odpoved :)

ervin11
    Účastník (Participant)

Podla mna je – stan sa spickovym zamestnancom Apple, pripadne clenom predstavenstva… :)

marek
    Účastník (Participant)

pan asi ocakaval moznost nejakeho cracknutia, stiahnutia z torrentov, alebo podobnej „studentskej“ zabavky ;-)

raul
    Moderátor

ervin11: co??? Ja uz som cenom predstavenstva Apple 3 roky a ziadny free mobile me… ma odrbali?? :-D

Vojtin
    Účastník (Participant)

No ty brdo to je zase dotaz jak z pomocny skoly. Zadara to muzes ziskat takhle:ukradnes nekomu kreditku (mame, tatovi, babicce, dedeckovi, brachovi, uciteli v pomocny skole, nebo jen tak na ulici….) a pak legalne tou kraditkou zaplatis.

XcoRpi
    Účastník (Participant)

MobileMe sa oplatí zakúpiť, ten potenciál služby je nesmierny a zefektívni prácu :) MobileMe je jedna z „must have“ zakúpených vecí for  Mac :)

Okrem toho, ak zakúpite familly pack s viacerými ľuďmi, tak Vás to každého vychádza tak 500sk cca a pri tejto cene sa už o MobileMe skutočne oplatí rozmýšľať.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.