- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › MobileMe
ervin ervin ervin
o family packu toho az tak nie je vela popisane na webke, aspon som to nepostrehol
a cela tato diskusia vznikla na zaklade otazok z praktickeho vyuzivania tejto sluzby,
ktore sa na apple stranke nedozvies
ale ak aj niekto polozi otazku v ramci rozbehnutej diskusie, ktora je dajme tomu na webe zodpovedana, ale si ju clovek nevsimne, pripadne chce okrem oficialneho info aj nieco z praxe, tak nechapem preco by ho trebalo ukamenovat
ak by niekto zacal diskusiu pubertackou otazkou „ako nahram mp3 do ipodu?“
ale mam pocit ze tato diskusia sa tymto smerom nevedie, tak nechapem tvoje rozhorcenie.
Mal by som, otazku, tykajucu sa stranok v MobileMe robenych cez iWeb.
Da sa pridat na stranku nejaka moznost feedbacku pre citatela? Chcel by som si spravit blog, a moznost, ze by na neho ludia mohli napisat nazor, by bola skvela…
Vdaka!
ked mas blog tak si len zaskrtni allow comments a mozu zvesela komentovat a nie len blog ale aj fotky… podcasty atd..
vdaka, tu moznost som si nevsimol.
Mam tu este jednu otazku: Da sa zmenit farba pisma, pokial funguje ako hyperlink? Ked textove pole nastavim aby fungovalo ako hyperlink, tak ma vzdy taku bordovu farbu, ktora sa mi tam nehodi. Dakujem!
hm, nikto nic?