Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › MobileMe
- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od
M@rtin.
-
AutorPríspevky
-
18. marca 2009 o 12:51 #61719
M@rtin
Účastník (Participant)Hello! Ma niekto z vas MobileMe? Pripada mi to ako celkom dobra sluzba, ale od ludi som na to zatial pekne slovo nepocul. Sluzba je zevraj mimo US nepouzitelna. Pouzival by som hlavne iDisk, vlastnu stranku a galeriu…
1) Gmail berie spravy z @me.com ako SPAM
2) Nenormalne pomaly iDisk
3) Publish z iWeb takmer nikdy nefungujeNa tieto veci sa stazuje drviva vacsina ludi. Mate niekto podobne problemy?
18. marca 2009 o 13:30 #152551marek
Účastník (Participant)mail je uplne v pohodke, aj ked ho vyuzivam iba v mensom, ale nemal som problem, vynikajuca je funkcia push
synchronizacia pocitacov + iphone je bezproblemova, to je hlavna deviza
iDisk je divny, na starom internete bol upload cez ftp nepouzitelny, ale cez web rozhranie v pohode, teraz ked mam chello aj cez ftp je ok
ale download nieje uplne najrychlejsi, aspon pri 10mbit chelle je rezerva
takze idisk mam porieseny na vlastnom hostingu kde som obmedzeny len rychlostou internetuiweb, webky su dost pomale, urcite sa to neda porovnat s vlastnym serverom
na web je lepsie pouzit webhosting, kludne nejaky low coast18. marca 2009 o 14:31 #152557LackoB
Účastník (Participant)Ja mam MobileMe uz asi tri roky a mozem povedat, ze sa to postupne velmi zlepsilo.
iWeb sa zlepsil, nie je to take pomale ako predtym.
Na iDisk vyuzivam iba webove rozhranie a svele mi funguje upload a download ako aj zdielanie.
Okrem toho, nemam spravy o tom, ze by gmail automaticky bral .me spravy za spam, nikomu sa to nestalo, co som doteraz posielal. Vadi mi, ked na webe chcem pozriet svoj email, ze sa to sprava divne niekedy, to este musia vyriesit. Inak webgallery je uzasna a velmi doporucujem. Synchronizacia s iPhone a webom na Mail, iCal a AddressBook je uplne fajn.
LB18. marca 2009 o 19:17 #152640marek
Účastník (Participant)to o tom zlepsovani to je pravda
18. marca 2009 o 19:47 #152645M@rtin
Účastník (Participant)a predava sa to ako krabicova verzia? Ak ju kupim v UK, tak vsetko ide v poriadku? (Blba otazka, ale chcem pocut jednoznacnu odpoved:)
18. marca 2009 o 19:55 #152646mylanko
Účastník (Participant)oldbridge: Predava sa ako krabicovka a kupou v UK nic nepokazis :)
18. marca 2009 o 19:58 #152647Sysellz
Účastník (Participant)No v prvom rade, nechcem tu posobit ako nejaky priekupnik, ale ja som si MobileMe /.Mac/ kupil za 55€ – na mail mi bol poslany S/N do 24hod a s tym som si to aktivoval. Len teda oznamujem, ze je aj takato moznost, pokial nevyzadujete vyhradne celu krabicu od .Mac :-)
18. marca 2009 o 20:24 #152652M@rtin
Účastník (Participant)A cislo kreditnej karty je potrebne aj pri krabicovej verzii? Kreditnu kartu nemam a preto nemozem vyskusat ani Free Trial…
18. marca 2009 o 21:36 #152659mylanko
Účastník (Participant)Nie, tam nemusis davat ziadne cislo karty a uz vobec nie ked chces len vyskusat trial. Moc si to nepamatam uz, ale ked som ja skusal trial, tak ziadne cislo karty som tam nedaval. Myslim, ze to je na to, ze ak ti vyprsi platnost konta, tak sa ti automaticky strhnu peniaze z uctu a mas konto predlzene o dalsi rok a nemusis pohnut ani prstom, ak ti to tak vyhovuje. Vyplnat to vsak nemusis. ..alebo nedal si nahodou omylom Buy? :)
19. marca 2009 o 21:56 #152789M@rtin
Účastník (Participant)A este jedna vec. Zaujima ma nazor hlavne MarekV a LackoB…
ZAUJIMA MA IBA NAZOR LUDI KTORI MOMENTALNE POUZIVAJU MOBILEME: Je to hodne relativne vysokej ceny? Naozaj ste s tym spokojni? Ked v poslednych dnoch posielate maily na Gmail, nedava tto gmail do spam kosa?
19. marca 2009 o 22:48 #152801marek
Účastník (Participant)no to je otazka ci to je hodne tej ceny, pre teba, pre mna ano, tie vyhody co mi to ponuka vyuzijem
1. synchronizacia medzi 3x pocitac a 1x iphone, nepoznam ine lepsie riesenie ako syncnut adresar, kalendar, preferencie, dalsie softy ktore to podporuju (napr favorites ftp konta transmite)
2. push mail (maily z niektorych inych mailovych kont, ktore pouzivam preposielam kopiu na me.com a tym mam hned info o maily ak ked niesom za pocitacom)
uz len kvoli tymto dvom veciam sa mi to oplati, ale pre niekoho to bude malo
ja to vyuzivam v podnikani, takze v podstate sa mi to zaplatiz mailu nemailujem tak casto ze by som mohol nieco kompetentne k tomu povedat, ale som si skusil poslat z me.com mail na gmail a prisiel v pohodke
este som zabudol faktor prestize alebo ako by som to nazval, mam me uz davno, takze mi funguje aj adresa mac.com :-)
ak nepotrebujes synchronizaciu, galeriu fotiek a push mail, asi by sa ti viac hodil webhosting, kludne lowcost a usetris
20. marca 2009 o 0:51 #152815LackoB
Účastník (Participant)Už som myslím písal, že gmail moje maily do koša nedáva a každý ich v pohode dostáva.
Plus, cez net som z toho môjho účtu spravil „Family Pack“ a tak to má aj moja mama a žena.
Príplatok je minimálny a je to super jednoduché. Funguje to dobre.
Myslím, že som sa vyjadril k tvojim obom otázkam.
Howgh!
LackoB20. marca 2009 o 8:44 #152819marek
Účastník (Participant)LackoB
nad FamilyPackom som premyslal aj ja.
iDisk vo Familypacku je zdielany prevsetkych uzivatelov, alebo kazdy ma svoj?
funguje v tomto pripade aj synchronizacia pre ostatnych uzivatelov vo family packu, nielen pre hlavne konto?20. marca 2009 o 8:46 #152820mylanko
Účastník (Participant)marekv: Kazdy ma vlastny iDisk a ak si prihlaseny pod hlavnym uctom, mozes ostatnym upravovat kapacitu. Takisto funguje aj synchronizacia.
20. marca 2009 o 9:12 #152822marek
Účastník (Participant)diky
a zdielanie dat ako funguje, je zlozka ktore je spolocna?20. marca 2009 o 10:23 #152826Mirec
Účastník (Participant)merekv: kazdy uzivatel z family packu ma svoju vlastnu public zlozku
20. marca 2009 o 11:23 #152827ervin11
Účastník (Participant)Ale to vsetko je snad popisane na strankach apple…
20. marca 2009 o 12:14 #152830marek
Účastník (Participant)ervin11
urcite je vela popisane, mozno vsetko, ale uzivatelske informacie su na nezaplatenie, preto tu o tom diskutujeme20. marca 2009 o 22:48 #152927ervin11
Účastník (Participant)To je pravda. Ale v tom pripade sa nepytam zakladne informacie. Slusnost kaze, aby som si precital aspon to, co hovori vyrobca o vyrobku. A potom sa nebudem pytat (s prepacenim) na blbosti.
21. marca 2009 o 2:51 #152940LackoB
Účastník (Participant)Kludne sa spytaj ked viem tha poviem.
Sevas -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.