Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Minecraft
Ak máš fantáziu, zabavíš sa aj bez autíčka z Dráčika, lebo si ho vyrobíš z papiera zo Ševtu. Takýto argument nikam nevedie.. ale rozumiem že niesi na hry.. :)
A dalsia varianta: ak si chlap a mas fantaziu nepotrebujes ani auticko z dracika ani minecraft ani lego…:D
Nerobil som si srandu specialne z Minecraft. Mam svoju (pomerne dehonestujucu) mienku o vsetkych pocitacovych hrach. A o ludoch, co s nimi zabijaju cas, teda ak maju viac ako 15 rokov.
vlado_bb: ale je určite rozdiel medzi strategickými hrami alebo „tímovkami“ v štýle DotA a medzi takou blbosťou ako GTA… či? :-D
Nie, nie je … stupidne stracanie casu v jednom aj druhom pripade.
vlado_bb: bud mas velmi smutny zivot alebo neviem … Teda ja som nikdy extra hrac nebol ale zas to neodsudzujem tiez mavam obcas chvile ked teda nie je vela prace ze sa odreagujem nejakou hrou (vacsinou teda len NHL na PS) ale nedovolim si tvrdit ze je to stupidne stracanie casu kazdy ma svoje jednoducho
typickým príkladom stupidneho zruta casu je World of Warcraft
Nevidím nič zlé na tom, keď sa dvaja-traja dohodneme a ideme si spoločne zahrať Battlefield 3 (multiplayer).. Zabávať sa treba(8 hodín spánok, 8 hodín práca, 8 hodín oddych/zábava), niekto zbiera známky, niekto kreslí, niekto sa hrá s autíčkami, niekto chodí piť, niekto športuje, niekto sleduje telku, no a niekto hrá hry… Je to dobrý pastime :)
Ak ale niekto sedí 10 hodín denne za PC a hrá hry tak to je už o inom(ak je to na dennom poriadku).. Ale všetkého veľa škodí (Tak ako pri športe.. poznám toľko ľudí ktorí majú problém s kolenom práve kvôli tomu že to so športom prehnali..)
Ja tiež neodsudzujem ľudí, ktorých baví zbierať známky, len preto, že to osobne považujem za blbosť.. Ak im to prináša radosť, tak nech.. :)
vlado_bb : čo ty robíš vo voľnom čase? Alebo si jeden z tých, ktorým sa zábava z ich života vytratila a radšej pracuješ? aka workoholik?
maiob, P1x atd: nemam pocit, ze by moj zivot bol smutny, skor naopak … venujem sa vede a vyskumu, s tym je spojene dost caste cestovanie po svete. No a vo volnom case chodim na hory alebo behavat.
Tato tema oslavila rok po poslednom prispevku. Pred troma mesiacmi. Meinkraft rocks!