Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Microsoft Office 2011 for Mac
ze by bol na to niekto viac zvyknuty???? omg
nema niekto ten office niekde na ftp, lebo z warezu sa blbo ťaha a torrenty odmietam z principu :)
aaaale… kasli na ftp, ja ti to poslem mailom… a keby bol mail proti tvojmu vyznaniu, tak ti to priniesem na usbecku az domov…
nemudruj :)))) a aj taky dropbox by som uvítal
Dnes som si kupil office for mac 2011. A hnes som ho chcel vyskusat. Neviem ci je niekdechyba, ale ked som otvoril subor napisany vo worde na win v macu tak mi to napriklad nezobrazuje ň,š,č…a namiesto toho tam je štvorček. Vsade pisu ze to ma 100% kompaktibilutu medzi win a mac verziou. Kupoval som to hlavne preto. A teraz som trosku sklamany….
Tomas 11111: za to nemoze verzia ci OS, skus pozriet ci mas rovnake pismona oboch pocitacoch. Ak je to vsak napriek tomu realny stav, tak potom spanombohom. Dlho sa tesim na MS Office 2011. Teda ani nie tak tesim, ako dufam, ze napravi kopec „nekompatibilnosti“ medzi verziami OS a konecne prida Makra. monicqa pisala, ze vraj brutalne rychly nabeh (cca 1,5 sek.), co by bolo super. Ak vsak nepribudne to co cakam, tak nielenze nekupim novu 2011 namiesto mojej 2008, ale navyse prerobim vsetky .XLS dokumenty do Numbers, pripadne do PDF a s MS office som nadobro skoncil (co by mi aj spravilo radost a usetrilo miesto na disku).
to igino: Dik, zmenil som to pismo a uz je to o.k. Mozem potvrdit ze sa to spusti za cca 1 sekundu
Za 1 sekundu? Zvlastne..u mna to trva tak 12 s.
igino: tak rychlo mi to nabiehalo nejaky cas po instalnuti tusim bety 6. ja som sa sama cudovala. teraz to uz samozrejme nabieha „klasicky rychlo“, cize par sekund to trva…
ale inak ziadne problemy nepozorujem. nie som sice nejaky narocny office user, ale oproti 2008 je to velky posun vpred.
fakt mi to nabieha velmi velmi rychlo. 1-2 sek
restartni mac a potom to spusti. pochybujem ze to bude 1-2 sekundy ;)
Ľudia, kde ste to kupovali? Na mzone.sk udávajú čas dodania cez týždeň – je nejaký obchod kde to majú už teraz?
EDIT: Už som našiel, forget it. ;-)
Neviem ako to bolo predtým, no zdá sa, že len samotný upgrade z 2008 na 2011 nebude..