Microsoft Office 2011 for Mac

Domov Diskusné Fóra Ostatné Microsoft Office 2011 for Mac

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 53 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

asi to uz pouzivaju viaceri z nas, takze zakladam tento post, kde mozeme pisat svoje nazory a komenty k tomuto softu, informovat o novych verziach a pod.
    mne sa to dost pozdavalo, len som asi nieco pokaslala, lebo momentalne mi pri spusteni vyhadzuje
    screen 2010-05-25 at 1.48.39 PM.png
    a nepomohla ani kompletna odinstalacia hadam vsetkeho, co s tym suviselo.

a co vy, aky je vas nazor na novy office?

kuryack
    Účastník (Participant)

nemoze to by tym, ze expirovala beta verzia , tusim dnes, ci kedy ??? na thepiratebay pod „Stops Expiration“ je patch na predlzenie bety

edit: mne sa 2011 zatial pozdava, problem s kompatibilitou zatial ziaden, len keby to vedelo otvarat .pages, .numbers, a .keynote dokumenty

wlamik
    Účastník (Participant)

nejak som velmi kompatibilitu netestoval, ale dufam ze bude skoro 100%, co by sa uz na macu konecne zislo. Druha vec je este kontrola slovenskej gramatiky, ktora dost chyba

monicqa
    Účastník (Participant)

kuryack: nie, to mi robilo este predtym. aj som to predlzila, a furt. problem bude v niecom inom.
    na otvaranie iwork dokumentov zabudni, po prve nema to ziadny zmysel, aby sa otvarali v niecom inom ako v softe, ktory je pre ne postaveny, a po druhe microsoft urcite nebude pridavat podporu pre format apple, ked nezvlada medziplatformne ten svoj….

mrzo
    Účastník (Participant)

Je niekde oficialne na stiahnutie ci len p2p zdroje?

mudrnudl
    Účastník (Participant)

je to este beta? ak ano – kedy bude alfa?
    kde sa da stiahnut?
    SK lokalizacia bude kedy? (nikdy ja viem)

monicqa
    Účastník (Participant)

mrzo: len na ciernom trhu. neviem preco to nedaju na klasicke testovanie, aj im by to asi viac pomohlo…
    mnohym ale aj beta slape dobre, a pouzivaju ju naostro

mudrnudl: najskor je beta, potom druha, tretia, x-ta, a potom je uz final release. alfa uz bola… nepoznas grecku abecedu? ;)
    lokalizaciu neries, oficialne to vyjde az buduci rok, zatial nam musi stacit, ak sa to bude dat normalne pouzivat.

mudrnudl
    Účastník (Participant)

ok, dik

santa99
    Účastník (Participant)

Ooch konečne že už to vyzerá k svetu lebo TO ČO bolo v 2008čke to vyskakovacie menu s nástrojmi TO BOLO otrasné na tom čokoľvek robiť. Spomalenie roboty o niekoĺko percent. Teraz to vyzerá konečne nádejne.

dubak
    Účastník (Participant)

stale sa to nechyta na iWork si myslim
    take Pages sa mi zapinaju niekedy dost dlho ale ked som spustil tento Word novy tak otvaranie trva asi dvakrat to co v Pages a to mi staci

Peko00001
    Účastník (Participant)

dubak: nechcem sa zastavat Win, ale mysli na to ze je to beta

dubak
    Účastník (Participant)

ved jasne ze je to beta ale aj ta 2008 co som mal bola hrozne pomala tak ak tu nenapravia tu rychlost tak sa nieje o com bavit si myslim lebo to je pre mna asi ten najvacsi nedostatok na tom

Anonymný
    Neaktívny

nechci ze zastavat m$, ale je to jen dalsi sracka z teto dilny, takze gratuluji zhruba 90% lidi, kteri si jej (i kdyby zadarmo) poridili, a preji jim vice takovychto stastnejsich situaci, protoze si vazne nic jineho nezaslouzi.

omlouvam se tem 10%, kteri skutecne potrebuji funkce ktere ten srac nabizi a neobejdou se s jinym resenim a zaroven doufam, ze za nej radne zaplatili.

tolik muj nazor :)

peto01
    Účastník (Participant)

ak je ta beta čo i len o trochu leošia ako 2008 tak to skusim :) oplati sa?

monicqa
    Účastník (Participant)

prosim vas, aspon to komentujte ludia, ktori ste ju uz chvilu pouzivali ;)

//to je poznamka k hansovi, a ostatnym pre istotu

shelbygt
    Účastník (Participant)

Ja som vyskusal vsetko mi islo rychlejsie ale outlook blbol 5x za den vypisovalo ERROR CONNECTION a na druhy den stiahlo emaily aj 2 dni stare viem ze je to len beta ale ak finalna bude takto fungovat tak radsej naham 2008.To je moj nazor na beta 2011.

dubak
    Účastník (Participant)

ja som ju skusal inak by som sa preda nevyjadroval

babo
    Účastník (Participant)

u 2008 bolo najviac zarazajuce, ze mal kompatibilitu s MS OFFICE na WIN platforme dost zlu, niekedy mi prislo ze snad horsiu ako NeoOffice, alebo StarOffice.
    Tak som na 2011 zvedavy….

Fantomas21
    Účastník (Participant)

Podporuje uz makra?

wlamik
    Účastník (Participant)

ja som ho len slukusal, ale zatial neajk moc nepuzivam, nie je tam kontrola slovenskeho pravopisu a dokial tam nebude, tak si myslim ze v nasich sirkach sa velmi nerozsiri

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 53 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.