- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › MBP 13″ a battery life
Zase az tak neprehanaj .. :) čierna bude naozaj čierna, vtedy ked tam budu davať OLED displeje …
Peterson, tak proste som spokojny, nie som grafik a ako bežný spotrebiteľ môžem povedať, že ta čierna je perfektná.
Dobre ved ja nic :) , ale na TN paneli nikdy nedosiahneš skutočnu čiernu … Je možne, že si mal stastie na dobry panel, lebo viaceri uzivatelia sa na kvalitu farieb stazuju (Modrú im zobrazuje vo fialovej a zelene farby su ako žlté … ) A zistil si, aký tam maš panel ? Asi som to včera zle napísal, ale chcel som vedieť presný tip panelu (výrobcu) …
chod do
System preferences–>Displays–>Color–>Open Calibration–> najdi riadok # 13 –> vyber to a zobrazi sa výrobca / model tvojho LCD panelu …..
Zdravim, kupil som si MBP 13″ , ale od toho displeja som čakal viac … Napríklad ked to porovnam s mojim desktopovým monitorom s CCFL trubicami, tak veľký rozdiel v tom ani nevidím … :( Aké máte vy displeje ? Ja mám model 00009CBD … Takže asi som natrafil na zlý kus, lebo najlepšie farby vraj vykazujú displeje 9CBF … aké mate vy modely ? Model zistíte takto
system preferences — displays —– color —– open profile —– otvoriť riadok #13
Ja mam MBP 13″ z Irska, ale na displej nedam dopustit (verzia 9C9E), proste je perfektny. Mal som uz nb hp, ibm. Naposledy som mal macbook air a je to poriadny rozdiel v kvalite (na mbp je proste radovo lepsi) .