MB Pro Retina 13 – Akcia Nay Elektrodom

Domov Diskusné Fóra Ostatné MB Pro Retina 13 – Akcia Nay Elektrodom

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    mac_rookie
    Účastník

Ahojte,

chcem sa spytat na nazor, v letaku NAY Elektro ktory je platny od 7.8.2014 je v akcii:
    MACBOOK PRO RETINA 13.3, model ME865SL/A za cenu 879 EUR :)

Myslite si ze je ta cena spravna alebo je to len preklep? Normalne ide tento MB od 1269 EUR a viac.

Prikladam aj odfoteny inzerat
    https://www.dropbox.com/sc/uo5olkyc9zkyvs7/AACWFBs0JJenSCqJymGKrPGpa

nickey
    Účastník

no ak tam preklep nie je tak normalna cena za tento macbook je takmer 1500 eur, uvedena cena je viac nez zaujimava, aby sa nay elektrodom este neskrabal za uchom pre chybu v tlaci… bodaj by to bolo tak ako uvadzaju

eraserv6
    Účastník

Preklep. Sa mi nechce verit ze tvorcovia letaku su tak blbi ze nevedia beznu cenu produktu.
    Makretingovy tah, nalakame potencionalnych zakaznikov na nerealne ceny v letaku kde je uz vopred ospravedlnenie ze za tlacove chyby nerucia.

Ak by som sa nahodou mylil na plnej ciare tak jeden si kupim aj ja, MB ALU uz dosluhuje :-)

Anonymný
    Neaktívny

Moze to byt celkom realne. Pred cca mesiacom a pol mali na tento model akciu, myslim 999eur. Bol som sa na to osobne spytat a cena bola platna.

hatatitlas
    Účastník

A odkial mas ten letak, na webe maju letak len do 6.8 ?

mac_rookie
    Účastník

@hatatitlas: k letaku som sa dostal old-schoolovou cestou – nasiel som ho v schranke :)

fix
    Účastník

@mac_rookie: prosimta mohol by si napisat ku ktoremu regionu to plati ? ci pre cele SK ? Lebo isiel by som sa pozriet a skusit 7.8, =D.

mac_rookie
    Účastník

@fix: vyzera to tak ze letak je platny pre cele Slovensko, ziadne regionalne obmedzenie som v nom nenasiel

takto vyzera obalka letaku:
    http://goo.gl/6HoCXR

hatatitlas
    Účastník

Hmm, zaujimave. Na webe maju ten model ako vypredaj. No tak uvidime 7.8, ak to je pravda tak sa asi stretneme v obchodaku ;)

Masta Ace
    Účastník

V letaku je uvedena bezna cena 999€, no na webe je za 1399€. Nebude to teda viacmenej omyl?

shadower
    Účastník

na webe maju tento model vo vypredaji za 1400e za VYSTAVENY KUS
    podla mna to chceli dat na air 13, alebo 11 tu maju za 999 :D potom by bola cena asi ako inde ale miesto aby ju znizili tak dame ze mega akcia :D

denon
    Účastník

Hlupost, maju posledny kus na stave teraz ME865SL. Sli by sami proti sebe, za taku sumu nemaju sancu ani nakupit.

maiob
    Účastník

taktiez predpokladam ze je to preklep ale ktovie treba skusit .. aj ked mam v pamati letak NAY a akciova mys Genius s popisom: 2 tlacitka + koliecko, opticky snimac, port PS2 a podtym text Opticka mys Genius pripojitelna cez Playstation 2 :))

iTuxx
    Moderátor

maiob: presne tuto akciu na mys pre playstation 2 mam v pamati aj ja :-D a este notebook s procesorom Intel Athlon :-D

Zpstyle
    Účastník

co tak zavolat na infolinku ?

mojemeno
    Účastník

Treba pockat, pozeral som obrazky a je tam od 7.8 kazdopadne, ak bude cena 879e, moj macbook air 2013 bude okamzite na predaj :D

JFK.
    Účastník

podľa mňa je to preklep… veď „BEŽNÁ CENA 999€“ ?
    wtf, ten MBP je tuna : http://bit.ly/1oliDXB
    a bežná cena je teda = 1499€

mac_rookie
    Účastník

Ja som uz pisal do NAY ci mi vedia potvrdit tu cenu, momentalne som odcestovany, tak aby som sa zbytocne nenahanal par 100 kilometrov.

peto7532159
    Účastník

Teraz som bol v predajni NAY v Prešove a pýtal som sa že či to je naozaj tak ako to je v letáku. Predavač mi povedal že aktuálne stojí okolo 1400€ a nemajú ho na sklade ale že pokiaľ to tak je v letáku (špeciálne som sa pýtal či je to Retina) tak to tak asi bude.

peto01
    Účastník

dnes som tam volal a vravel že ked to je v letaku tak to bude asi pravda, a ked som spomenul že ta cena je fakt trochu utrhnuta z retaze tak povedal že prezisti viac a da vedieť. ale eže je aj možne že tam bude chyba a v tom pripade smola :D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.