- Toto téma obsahuje 30 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 9 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Maturita
viete co bolo najlepsie? Microsoft Outlok :D
aj ja som robil diskusny prispevok…
mimochodom, co bola za tema pre B1 skupinu na sloh?
hadam nie list priatelovi?
mudrnudl: presne tak bol list anglickemu priatelovi :)
to si robis srandu… tak toto je fail jak prasa…
inak B2-kari, hantuchova bolo tipos bingo povacsine, ci najdu sa tu aj borci, co s tym nemali problem?
my sme mali ine podtemy o com pisat (lahsie) ako vztahy, vzdelanie, zivotny styl, mode a uz neviem co este. Proste easy. Som sa musel uskromnit zo 180-timi slovami
mudrnudl: odkial vieš že sa strhávajú body za presiahnutý počet slov?, pokial viem ja, a bol som informovaný aj dozorom, strhávajú sa keď máš do 160, viac môžeš mať, aspoň pokial viem ja a písal som B1, jedine ak to tak fuguje u B2, no to pochybujem, a sloh bol ako píše adrian,
ja som bol upozorneny viacerimi ucitelmi, ze strhavanie bodov nastava pri nedosiahnuti aj prekroceni rozsahu poctu slov…
takisto by sa mali strhavat za odbocenie od temy alebo ked nezahrnies vsetky body spomenute v zadani do svojej prace…
ale ja som robil B2, tak mozno je to tam inak…
to vsetko zalesi od pedagoga, ktory ta uci, pretoze tieto slohy opravuju profesori na skole. Viem, že pri B1 mozes mat +- 15 navyse/menej ked mas pod 90 slov si nezmaturoval
vraj je to oficialne tak, ze mozte presiahnut rozsha o desat percent predpisaneho rozsahu, no este aj na mature sme sa pytali dneska profesorky ze co a ako a povedala, ze len nech to velmi neprehaname, no zase sa ani nemusime moc bat, lebo ze ked to neprekrocis nejak extremne , co ja viem o 200 slov, tak ze to bude normalkav pohodicke. ja som mal na ang slohu 270 slov.
o tom, že pod 90 ak je tak nezmaturuješ automaticky viem, ale o strhávani za počet nad nie, a schválne som sa pýtal tiež, a máš pravdu adrian, záleži od podagóga,.. +- 15 tiež nemám, ale tak ono to prišlo samo, ja som napísal, zrátam a zrazu toľko :D ..takže dúfam že to nejak tragicky nebude moja zlatá pani profesorka ktorá nás ničila 4 roky brať :D
.