Maturita

Domov Diskusné Fóra Ostatné Maturita

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    mudrnudl
    Účastník

Cudujem sa, ze tu nikto nepise o mature.
    To tu neni ziadny chudak, ktory sa posledne dni poti pod pazuchami a na koseli mu to je aj poriadne vidno?
    Ja zacnem:
    tak dobre ako dnes a vcera som este pisomnu maturitu nikdy nenapisal…
    co vy?
    musim poznamenat dve veci:
    – este som neni vysmiaty, lebo matika je az zajtra
    – tato tema je dost OT, ale dufam, ze, ako spestrenie, ju tu nechaju…

iFiko
    Účastník

a to uz maturujes piatykrat ci co? :D

potkan666
    Účastník

tiez som maturant a neviem, to potenie a stres ma akosi obisli, ja som z toho v celku v pohode. dnesna anglina B2 bola dost tazka, no ale dalo sa… este zajtra matika a bude parada :)

eFkoOo
    Účastník

ziadne stresy,ak z tohto mate infarkty,skuskove na VS vas polozi…resp nie skuskove ako take ale napr niektore zapoctovky,to su riadne stresy :) vela zdaru :)

hatto
    Účastník

presne tak ako efkooo vravi, nieco ako maturitu ale o cosi narocnejsie budete mat kazdy semester ;)

mudrnudl
    Účastník

potkan666
    mne sa zdala B2 rovanko tazka ako munule roky – niektore veci pekne natipujes ine len posmatras v pamati…
    ten sloh bol dobry v tom, ze aj keby si zabudol po anglicky, tam musis na tu temu nieco napisat,
    ale z druhej strany som nepouzil ziadne specialne tvary, casy ani nic podobne – taka suchota a hlavne 1h je strasne malo na vymyslenie pointy,
    tak si myslim, ze vsetci budu mat slohy na jedno kopyto a bez vyrazneho zmyslu, ale co uz…

komfort
    Účastník

no neviem dnes som pisal ale vacsie stresy som mal pri danovom priznani pred 2 rokmi

majdy
    Účastník

..tiež som maturant, včera pohoda,..angličtina bola ťažká súhlasím, no sloh sa dal, 250 slov som zbúchal, len či je aj dobre si hovorím v hlave….a ja mám zajtra pokoj ;) …tak vám držím palce jabĺčkári :D ..inak už keď sme apple fandovia tak nevšimli ste si že v tej nahrávke dnes bol spomenutý ipad? :D …a myslím že hovorili že je skvelý na multimedia ako aj na počúvanie hudby či čo :D…alebo som bol mimo? :D

Adrian91
    Účastník

majdy: to som si aj ja „vsimol“ (pocul) :)

Anonymný
    Neaktívny

Na maturitu som sa ucil 5 dni (z 5 predmetov, matika a chemia medzi nimi), teraz na 1 skusku na VS tyzden a nieco :) Vsak uvidite sami.

n3lson
    Účastník

ja som sa na maturu ucil jeden vykend s flaskou tatranskeho caju a kamosom….skoncilo to opicou a pri pozerani telky….a jednu noc sme makli…a skoncil som s vyznamenanim..:D :D

palcifer
    Účastník

nemozem si pomoct ale fakt ma uz seru ludia, co sa na to „vobec“ neucili a mali to za jedna. Ja tento rok maturujem iba zo slovenciny, pripravoval som sa sice nie dlho, ale svedomito a teraz mam z toho uplne zly pocit, lebo som nestihol dopisat sloh. Takze n3lson a vsetci dalsi: uprimne vam gratulujem, ale nechajte si to pre seba..

n3lson
    Účastník

Ja mam fotograficku pamat, cize moja vyhoda….ale aj tak drzim vsetkym palce…:)…ale bolo to uz davno…uz si to ani nejako nepamatam…:D

raul
    Moderátor

palcifer: koho je chyba, ze si nedopisal sloh? :) Take it easy…

palcifer
    Účastník

samozrejme ze moja, len som chcel reagovat na podobne prispevky, pretoze nikomu nepomozu a niekto(minimalne ja) z nich moze mat akurat blby pocit…

potkan666
    Účastník

Sloh bol fajnovy. Aj na Slovencine aj na Anglictine. Na Slovinu som pisal Uvahu (heh co ine) no ja osobne sa v slohoch vyzivam. Proste som to tam vyslovene „nalúpal“ , len mi pero lietalo. a skoncil som na ang. 15 minut skor a na slovine som to mal za hodinu aj koncept a cistopis dokopy. Proste necham lietat myslienky a nech si pristanu na papieri.

Listen-ingy boli dneska malina, mna skor dostalo to o tej Hantuchovej… tam som trieskal jedno cez druhe, proste som sa stratil.

@palcifer
    : to ze pises pomaly alebo ti to nepáli nie je moj problem a pri vsetkej ucte budem si hovorit co chcem. a mozes mi s kludom verit ze som sa na to vobec neucil. nie „vobec“- a ano som na to hrdy, pretoze to znamena, ze mam dost mudru hlavu na to aby som sa vyrovnal biflosom. tod vsetko k tomu.

murriik
    Účastník

aj ja som maturujúci .. každé ráno na pivku a ubehlo to ani neviem ako .. nahnevalo ma ale to, že angličtina bola ťažšia, respektíve mi nesadla tak ako minulý rok, na writingu som sa trochu rozvášnil a dokopy nič sa mi tam nezmestilo .. a ešte som začal nenávidieť humanizmus a renesanciu, lebo vždy vždy o nich hovorím v kope a do testu som napísal len humanizmus. neviem na čo som myslel pri písaní :/
    ale vraj unikli výsledky z angliny, tak som zvedavý či to budeme písať znovu …

mudrnudl
    Účastník

majdy
    nechcem ti kazit naladu, ale za presiahnutie rozsahu sa strhavaju body…

za ten iPad sa mi nieco mari, lebo som sa smial a uz neviem na com – som jediny, co je po pisomkach uplne vymlety, alebo aj vam sa tak vyresetuje ta gulata (u niekoho hranata) vec na krku?

ked mam pravdu povedat, za posledny tyzden som sa naucil viac ako za cely skolsky rok… nechvalim sa, skor mi to pride hlupe, ze sa do toho nedokazem dokopat, pokial mi nehori za patami…

murriik
    Účastník

myslím že sa tomu hovorí stres, pri gramatike som tiež zažil svoje .. a k učeniu – my s chalanmi sme si hovorili už minulý rok, že by sme mali ako oktáva začať pristupovať serióznejšie k učeniu, no teraz sme to odložili až na internú časť hh

Bysto
    Účastník

chlapori uz je po tom, nebolo to vobec nejake extra tazke, spravit to musel kazdy, aj take trdlo zo sloviny ako ja, co absolutne nevie pisat slohy sa pustil do dis. prispevku a zbuchal to tristvrte hodiny pred koncom. a anglina sa tiez dala, sice len B1, ale, cakal som horsie, hlavne ten sloh bol smiesne lahky :D:D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.