Mam iPod touch a nechce mi nainstalovat iOS 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mam iPod touch a nechce mi nainstalovat iOS 5

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    ILLITH
    Účastník

Nazdar, prosím.. mám iPod Touch 3G a pri kliknutí na vyhladať aktualizácie mi vypíše že mám najnovšiu verziu software-u a to: „4.2.1“. Ako si môžem nahodiť iOS5?

mrzo
    Účastník

Mas nainstalovany najnovsi iTunes? 10.5?

A skus si nazvat temu nejako konkretnejsie, tych IOS 5 tem tu je uz nejako moc…

ILLITH
    Účastník

Mám najnovší update lionu a furt nič.. :-O

dubak
    Účastník

nejde o Liona, sa kukni ci mas iTunes 10.5 ak nie tak si ho stiahni bud cez software update alebo zo stranky apple, teda ak bude chyba v nom

ILLITH
    Účastník

Mám práveže 10.5 a to je na tom divné.. že to hlásy že mám najnovší OS v ipode..

P4r4doX
    Účastník

Mne tiez iTunes hlasi, ze ci chcem upgradovat na 4.3.5 nie na 5

mrzo
    Účastník

A ste si 100% isti, ze mate skutocne podporovane zariadenie? V pripade ILLITH iPod Touch 3. generacie?

ILLITH
    Účastník

Tak, to poviem takto.. mám iPod Touch ktorý má v obecných informáciach bluetooth, to sa mi zdá že má iba trojka a potom mám aj zabudovaný reproduktor, ktorý tuším dvojka nemá.. keďže som videl dvojku a bola to oproti môjmu tak trochu tehlička. Je to teda 3. Generácia..?

P4r4doX
    Účastník

Ja som si na 100% isty. Mam 4Gcko.

mrzo
    Účastník

Tak ked ste si isty, skuste manualne stiahnut vhodny image a nahodit ho sami, ked vam ho z nejakeho neznameho dovodu neponuka iTunes sam: http://cydiahelp.com/ios-5-download-firmware-for-iphone-4-3gs-ipad-2-1-and-ipod-touch-direct-links/

P4r4doX
    Účastník

jj, tak som to aj chcel urobit, ale este pockam na JB :D kazdopadne dik

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.