Mail

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    Karol61
    Účastník (Participant)

Zdravím. Chcem sa spýtať ohľadom Mail aplikácie v OSX. Všetko by bolo super ale neviem ako dostať napríklad obrázok niekde do prostriedku mailu teda napríklad pod text vložiť obrázok. Vždy vkladá obrázok len na koniec stránky. Neverím, že sa to nedá. Poraďte prosím. Veľa krát to potrebujem pri úpravách. A potom nechápem prečo sa nedá v tomto programe ako v iných vložiť obrázok a vložiť príloha. Iste by to veľa ľudí privítalo. Vopred ďakujem za radu.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

akoze sa neda vlozit obrazok a priloha. Vsak to robim denno denne aspon 20x :)

Karol61
    Účastník (Participant)

Vložiť sa dá ale potrebujem obrázok vložiť napríklad v strede stránky. Vždy ho vkladá na koniec strany.

peto7532159
    Účastník (Participant)

keď máš obrázok napríklad na ploche a potiahneš ho do okna s novým mailom môžeš ho vložiť kde chceš

Pogo
    Účastník (Participant)

Ahojte mne zase dnes nechce vôbec ani mail app otvoriť… Ale čo som čítal tak veľa ľudí má problémy s Mail app. Dúfam že apple vydá neakú opravnú aktualizáciu.

retanka
    Účastník (Participant)

Ma niekto problem po nainstalovani osx maverick s odosielanim mailu? Mam gmail a po pripojeni prilohy nechce odoslat mail. Ak je bez prilohy ide v pohode.

sar1n
    Účastník (Participant)

hej hej .. mailov klient na mavericku je dost na pecko .. malo kedy mi daco odosle s prilohou ..

Karol61
    Účastník (Participant)

Ešte by som sa rád vrátil k otázke prečo nie je možné vložiť obrázok v inom mieste ako na koniec textu.
    Neviete niekto čo tam môžem mať zle povolené. Nič také čo by sa týkalo vkladania prílohy som v nastaveniach nenašiel. Neverím, že takúto potrebnú funkciu by nemal samotný mail klient ak je súčasťou OSX Maveric. Vopred ďakujem za radu. Tiež nechápem prečo nie je možnosť vložiť prílohu ako i vložiť obrázok.

Karol61
    Účastník (Participant)

Nechápem ako je možné, že na Macbooku Air kde mám nainštalovaný presne ten istý OSX Maveric ako na iMac-u sa dá v programe mail do vytvoreného mailu vložiť obrázok kdekoľvek medzi text tak ako by som to potreboval a na iMacu kde mám presne tie isté nastavenia to nejde. Kde môže byť problém. Ďakujem za radu.

Karol61
    Účastník (Participant)

Skutočne negramotná aplikácia mail v OSX. OSX je super OS ale mail aplikácia už ma dovádza k hnevu. Už len vkladanie mail kontaktov do mailu je choré. Pri kontaktoch aby sa muselo stále klikať na ikonu PRE: V dnešnej dobe keď sa pre takú funkciu používa dvojklik aby to táto aplikácia nevedela ? Prosím Vás poraďte mi jekakú normálnu mail aplikáciu hoci aj platenú aplikáciu pre mail klienta v PSX. tie čo mi doteraz doporučili sú to isté . Bez možnosti voľby vložiť prílohu ako i vložiť obrázok. Proste niečo ako je vo Windows ale pre OSX. Vopred ďakujem buď za radu ako systém nastaviť alebo za radu aplikácie.

raul
    Moderátor

ved ked ti vyhovuje windows, tak outlook na ma od microsoftu.

Karol61
    Účastník (Participant)

Ten mám ale je v angličtine :-) Ale skúšam Operu a zdá sa mi dobrá.

vlado_bb
    Účastník (Participant)

Preco je dolezite, ci je mailovy klient v anglictine alebo slovencine? Par slov ako Send alebo Compose sa snad dokaze naucit kazdy dusevne zdravy clovek.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

karol: ja fakt nechapem, o com trepes. Kontakty dopisujem normalne ako potrebujem – do pola Pre napisem prvych par znakov kontaktu a stlacim enter. Prilohu aj obrazok vlozim kolko treba. Robim tak denne. Tak v com je doboha problem?!

A ci vlozis prilohu na stred ci na koniec mailu je UPLNE jedno a je to irelevantne, klient ich aj tak zakoduje do Base64 na koniec spravy.

Karol61
    Účastník (Participant)

Vážený vidím, že ste tu všetci ozaj odborníci a stačí Vám ako píšete napísať a vložiť prílohu kdekoľvek čo v profesionálnych kruhoch nie :-) No mne nie ale to Vám nebudem vysvetlovať. Ale ak by ste chceli dobrý mail klient tak Opera splňa čo potrebuje každý kto používa mail aj na iné operácie kde je dobré mať češtinu alebo Slovenčinu. Mne problém nerobí angličtina ale mám radšej programy v Slovenčine alebo Češtine ak to ide :-) PS: už to tu začína byť nie forum pre poradenie ale mudrovanie a urážanie.

minarikd5
    Účastník (Participant)

Zdar, mám taký problém – natívna E-Mail app v macu mi nenačítava emaily. Teda, načíta ich, ale až keď otvorím aplikáciu. Má to tak byť? Lebo na iPhone mi blikne hneď že prišiel mail, ale na macu nie. Musím mať stále otvorenú aplikáciu a sem tam na ňu kliknuť aby sa maily stiahli. Mám to nastavené aby správy kontroloval každú minútu, no keď príde nový mail tak ma neupozorní. To už budem mať viac po ruke stále otvorený gmail v safari. Poznáte nejakú inú email app? Ďakujem

samob
    Účastník (Participant)

@Karol61, skús sa pozrieť na túto vec: http://lokiware.info/Attachment-Tamer
    mohlo by to byť užitočné, nemám to ešte ale odskúšané.

Karol61
    Účastník (Participant)

samob ďakujem za radu pozriem.

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.