MacHeist 3 Bundle

Domov Diskusné Fóra Ostatné MacHeist 3 Bundle

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 141 až 154 (z celkového počtu 154 )
  • Autor
    Jod
    Účastník

AAAAAAAA…dufam, že to nebude žiaden tetris xD

pepa007
    Účastník

nevíte kdy bude nějakej další bundle? potřeboval bych TaskPaper a Snapplr – moc hezký a šikovný aplikace. ale asi koupím za plnou cenu, zas tak moc to není.

hello
    Účastník

minule bol zadarmo shovebox a tinygrab a obe vyuzivam takmer nepretrzite. V shoveboxe je asi najlepsia funkcia quickjot, ktoru mam nastavenu na F19 – velmi uzitocne a copy to shovebox mam nastavene na cmd + F19 takze to este zdvojnasobuje pouzitelnost. Velmi odporucam tieto 2 aplikacie a mimochodom ten tiny grab je skoro o 20 lacnejsi nez ten snapplr a robi to iste tusim.

Vojtin
    Účastník

pepa007: mam licenci na TaskPaper z MacHeist 08(nevim jak dlouho je platna) a nepouzivam ji, zeptej se developeru jestli je licence prenosna a ja ti ji zadara necham.

monicqa
    Účastník

inak ten shovebox mam, a hned pri starte mi padne :(

hello
    Účastník

tak to skus preinstalovat, podla mna stoji za to :)

monicqa
    Účastník

ved to sa neinstaluje… padne mi to vzdy pri zadavani tych klavesovych skratiek :(

pepa007
    Účastník

Vojtin: díky. ale není to licence na verzi 1.0 ? Teďka už je 2.0 a myslím že vyšla teprve nedávno.

hello: a na co přesně je ten shovebox? na co to používáš? já jsem to měl nainstalovaný a nějak jsem nepochopil jak to využít. + prosimtě ve kterým bundle to bylo? nějak ho nemůžu najít a vím že jsem ho zkoušel.

ten tinygrab je super a ani jsem nevěděl že ho taky mám. nicméně snappr má navíc pár drobností – hlavně screenshot do clipboardu a do emailu – při každým snímání si můžeš vybrat kam to chceš: web/file/mail/clipboard

ještě je tam funkce live – udělá to tvůj screenshot vždycky když někdo vleze na zadanou adresu. jenom nechápu k čemu je tohle dobrý :D

monicqa
    Účastník

tak uz som ten shovebox osefovala akosi.. nakoniec som tu cast s hotkeys preskocila, a potom som ich doplnila..

Vojtin
    Účastník

pepa007: zkousel jsem to nainstalvat a licenci to vzalo…

hello
    Účastník

bolo to v macheist nanobundle neviem jaky asi 2 bolo tam shovebox, writeroom, twitterrific, tinygrab, hords of orcs a virrus barrier x5 – ja z toho vyuzivam ten shovebox, writeroom a tinygrab – ostatne su naprd
    skus si pozriet video na ten shovebox tak ti to najlepsie vysvetli asi.

pepa007
    Účastník

hello díky, konečně jsem to našel :-) ale teda bylo to těžký – v mailboxu nic a macheist web mi to nejdřív taky chtěl zatajit a cpal mi jen účtenku od Bundle 3. Až jsem se tam musel někde obskurně proklikat že chci i od ostatních koupených bundles…

a prosimtě ten tinygrab to posílá rovnou na web nebo to i zkopíruje co clipboardu/do soubou?

hello
    Účastník

ked urobis screenshot, tak defaultne sa ti ulozi na plochu vo formate PNG a tinygrab to uploadne na web tinygrab kniznice a v nastaveniach si mozes nastavit ci kopirovat aj do clipboardu, ci po uploade zmazat screenshot, ci uploadovat na tinygrab, alebo na svoj server… a este je dobre ze na serveri tinygrabu mas celu historiu uploadov

pepa007
    Účastník

Vojtine, nějak ti blbne mailová adresa co máš v profilu. vrací mi to undelivered.

psal jsem autorovi taskpaper a tu licenci mi převede. jen mu máme poslat emailovou adresu na kterou to bylo původně registrovaný. tak se mi kdyžtak prsosím ozvi třeba na pepa007[at]seznam[dot]cz

Díky !

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 141 až 154 (z celkového počtu 154 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.