MacHeist 3 Bundle

Domov Diskusné Fóra Ostatné MacHeist 3 Bundle

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 121 až 140 (z celkového počtu 154 )
  • Autor
    Hurfo
    Účastník

Tak a je to tu. 400 000 je prekrocenych a na odomknutie espressa chcu 500 litrov. Beriem to ako riadn nechutny odrb. Za 2 dni nedaju ludia tych 100 000 ani keby co ked za 12 dni dali ledva 400 tisic. Ine mi neostava iba si to odomknut po svojom. Ak budete vediet nieco o hromadnej zalobe sem s tym pridam sa.

pepa007
    Účastník

tak prej 500 tisíc. to nevypadá dobře :-/

Jod
    Účastník

Hmm, to už podľa mňa nejak poriešia. Predpokladám, že im šlo len oto nahnať takto ľudí :)

psychodiagnostic
    Účastník

nejak…tie posledne dva aplikacie zostanu LOCKED!!!!!!!! :) tolko sa uz podla mna nenazbiera…

psychodiagnostic
    Účastník

jaj no sorraac chalani, ja som si myslel ze tam chcu váácej…ale kedze ostavaju dva dni do konca, a potrebuju uz iba 100vekk tak snad sa to podarriiii…aspon mne je na nic expresso ale vim ze po tom tuzite vsetci :D hehe :)

Jod
    Účastník

Už aj ten HitList sa mi začína páčiť. Tie dve zamknuté app by som asi najviac využíval, tak nak to odomknú :D
    Ak si to zakríkol prídem si po teba a dochriapem ti aj tú druhú hnátu :D

pepa007
    Účastník

tak už jen 27 tisíc :-) zdá se že BoinxTV zvedlo novou vlnu nákupů. začínám věřit :-)

Hurfo
    Účastník

Dufajme vsetci. A ty co este vahaju nech kupuju maju posledny den na to :-D
    prikladam moj link s ktorym neziskate nic len mna podporite :-D Dakujem uz mam co som chcel.

designme
    Účastník

A je to tu :) Espresso a HitList unlocked :D

pepa007
    Účastník

hurá :-) řekl bych že tvůrci MacHeist to měli moc dobře spočítaný podle zkušenosti z minulých ročníků. A taky nikdo neví jestli tam nepřihazovali uměle sami podle potřeby – ale to už jsou mé spekulace o typicky české vlastnosti – vychcanosti :-)

Jod
    Účastník

Vúúú, už sa teším, keď prídem domov :)

mylanko
    Účastník

Hurfo: Vyuzil som tvoj link, tak dufam, ze z toho nieco budes mat a snad som to spravil dobre :)

Jod
    Účastník

Dostane taký hnusný arkanoid xD

Hurfo
    Účastník

Mylanko dakujem dufam aj ja ze nieco dostanem. Inac niekto nieco ziskal uz z tychto Invite linkov? Neviem kde mam hladat ci to mam alebo nie.
    Mam tam poznamocku : 2 other users
    have also bought via your link. a zelenu gulicku co znamena ze by som mal mat odomknute oba bonus baliky ale neviem kde su.

Jod
    Účastník

Hladaj v loote. Klikni dole na fórum a potom hore na loot a tam to budeš mať. Ja mám obidve.

Hurfo
    Účastník

Ok dik Jod je to tam dakujem aj druhemu neznamemu. Ihned idem mazat povodne linky nech ziskaju bonus aj iny.

mylanko
    Účastník

Tak keby sa nahodou este niekto rozhodol na poslednu chvilu, tak pripajam svoj link:) http://www.macheist.com/bundle/u/126220/ Dakujem! ;)

Milu8
    Účastník

Vsetko dobre dopadlo, vsetky app. su konecne volne :)
    Moj invite link:dajujem :)
    http://www.macheist.com/bundle/u/202791/

pepa007
    Účastník

tak teďka se to brutálně rozjelo :-o už nasbírali tři čtvrtě mega. to je bomba!

Milu8
    Účastník

Este jedno prekvapenie prichadza po uzavrety MH balika.
    Potvrdene bossom MacHeist-tu :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 121 až 140 (z celkového počtu 154 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.