Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › MacHeist 3 Bundle
- Toto téma obsahuje 153 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi, 10 mesiacmi od
pepa007.
-
AutorPríspevky
-
26. marca 2009 o 13:57 #153657
bawyModerátormrzo, super :P tak kedykolvek na maily, alebo na ICQ ;)
ak máš stiahnutý ten SousChef, tak môžem začať spisovať nejaké tie dobroty, s tým, že to vieme medzi sebou zdieľať.26. marca 2009 o 14:08 #153660Jod
ÚčastníkTo sa dáááá sharovať cez tu kuchárku? Ja som si zatiaľ za tie dva dni čo to mám nestihol ešte ani stiahnuť program žiadny, nie ho ešte spustiť :D
Inak ak poznáte Dr.Jozefa Jonáša, ten je v tomto odborník a má super kuchárku (knihu), takže môžem pospisovať :D
26. marca 2009 o 14:19 #153666Jod
ÚčastníkWeĎ neee všetky, len tie dobré a popritom sa ich naučiť, resp. niečo si vybrať na večeru :D .
Inak, keď ten Boinx potrebuje $400k, koľko myslíte že budú potrebovať tamtie dva? (predpokladám že keď sú v rámiku tak budú spolu)
26. marca 2009 o 14:20 #153667
bawyModerátorJod: no mám blbý pocit, že $500 to nebude :/
26. marca 2009 o 14:41 #153670Jod
ÚčastníkA možno sú v zátvorke preto, že keď sa odkryju všetky tie balíky predtým, akože to bude celé, tak sa odkryjú akože bonus tie dva :D . Dúfam, že je to tak, lebo keď počítam že každých 30sekund si niekto kúpi balík, tak za 12dní to bude len nejak vyše $400tis
27. marca 2009 o 15:44 #153842
Milu8ÚčastníkEste pre nas nieco “velke“ chystaju,napravo od aplikacii je velky ?
Takze nevahajte,a kupujte.Ja som tak uz urobil.27. marca 2009 o 16:10 #153843Jod
ÚčastníkNo keby si si kúpil skorej, medzi prvými 25tis. tak by si dostal aj taký balík hier, miesto ktorých je tam teraz taký velký otáznik, lebo hranica 25tis. sa už prekročila, takže mám taký silný pocit, že to bude velké H. :D:D:D
27. marca 2009 o 16:28 #153844
Milu8ÚčastníkJod-jasne ze som to kupil pred dosiahnutim tej hranice 25k.Ked uz balik tak poriadni :)
Na tvoj pocit nedaj,ver tomu ze to bude Boooom.27. marca 2009 o 17:27 #153846Jod
ÚčastníkPrečo, aj dvojka bola taká? Že dali bonusovku na konci?
1. apríla 2009 o 11:11 #154423
HurfoÚčastníkZaujimalo by ma kolko ludi caka ako sa to nakoniec skonci? Ja osobne sa priznavam ako prvy ze vyckavam ako to dopadne a zatila to ruzovo nevidim. Neviem ako to bude ked sa nazbiera 400k ale budu radi asi ked sa nazbiera spon to. Ci to daju potom vsetkym neviem na inej stranke pisali ze by malo stacit 400k a uvolnia sa vsetky. Ve niekto ziskat info priamo od zdroja ako to bude?
Zaroven ohlaste sa kto vyckava s kupou na uvolnenie vsetkych aplikacii.1. apríla 2009 o 11:20 #154425Jod
ÚčastníkVčera dali novú hru s autíčkami, vyzerá ako zo starej segy :D . To bol ale Boooom :D:D:D:D:D omfg.
Na macheist fóre niekde písali, že keď neuvolnia všetky, že budú nejaké právne opletačky kôli tomu že píšu 12 TOP APPS a nie UP TO 12.. , ale osobne sa v tom nevyznám, tak neviem. Tak ja veľmo dúfam, že to vydajú ako bonus k tých 400k, bo už fičím na trial verzii espressa, chytám experience a čakám len na licenciu :D . To autocomplete tam neni nič moc, ale inak je to fajn. Dobré sú natom tie suggars, takže tých vecí sa tam asi dosť vylepší aj od externých vývojárov cukríkov. Som zvedavý či prekoná TextMate, tam sa mi napr autocomplete páči, je zaujímavo a jednoducho vymyslený.1. apríla 2009 o 16:48 #154465
VojtinÚčastníkpodle me to musej uvolnit vsechno, protoze: je napsano 12app, a nikde neni napsano ze dalsi se uvolnej az po tolika a tolika prodanejch bundlu.
3. apríla 2009 o 6:44 #154616
AnonymnýNeaktívny@ALL:
MacHeist dava zadarmo 2 applikacie – Delicious Library 2 a hru Multiwinia. Podla mna to stoji za tu Delicious Library 2, ved je to super app na organizovanie svojej zbierky knih, DVD a pod a niekto sa tu na MacBlogu na nu uz raz aj pytal, ved dostala aj 5 prestiznych oceneni z toho su 3 Apple Design award. Vsetko co je treba aby ste to mali zdarma je ucet na MacHeist ktory je zdarma a takisto Twitter ucet ktory je taktiez zdarma.3. apríla 2009 o 7:11 #154617Jod
ÚčastníkUž minule som dal following na macheist a dostal som nič.
Ráno som to klikal a stránka vykapala hláškou be right back a teraz kliknem continue a:
Sorry, you must be following MacHeist on Twitter. Please make sure you’re doing so by visiting our Twitter account and clicking the “Follow” button at the top.You follow MacHeist
MacHeist’s updates appear in your timeline.Žeby som zase dostal drôtom do oka? :D
3. apríla 2009 o 8:45 #154618
HurfoÚčastníkIdem to teda risknut a kupit ten balik. Ak ma niekto zaujem podsunut referal link sem s nim. :-D
3. apríla 2009 o 9:21 #154620
AnonymnýNeaktívny@Hurfo:
ak ho ides naozaj kupit, tak ho mozes cez tento link, pomozes mi ziskat jednu aplikaciu na viac. Mozes to aj cez hlavnu stranku, ale tak budes mat uzitok z toho len ty, takto mi aspon pomozes. Tu je link:
http://www.macheist.com/bundle/u/150285/
Vdaka3. apríla 2009 o 9:36 #154621
HurfoÚčastníkAle teraz ma napadla zaujimava vec ono by sa to dalo rozpredat :-D. Ked som zadaval na koho bude registracia tak so nasiel moznost pre kazdu aplikaciu zvolit ine meno a mailovu adresu.
3. apríla 2009 o 9:37 #154622
bawyModerátorNiesu tie 2 nové programy práve to čo má nahradiť espresso a the hit list ? aby to mali právnicky urovnané..?
3. apríla 2009 o 9:41 #154623
AnonymnýNeaktívny@Hurfo:
neviem, ja som taku moznost nemal len sa ma opytalo jeden krat na billing informations teda meno a priezviskoa porom som uz platil. Ale tak rozpredatsa to da aj zvlast aj bez toho ak to cloveku nebude vadit ze tam bude mat druheho meno. Len ta poprosim objednaj to cez ten link co som ti poslal. diky
@bawy:
moze byt, ale nemusi. Ved uvidime ako to dopadne za 4 dni.3. apríla 2009 o 10:02 #154624Jod
ÚčastníkJa som čítal mail aj stranku, ale nic take tam nepisali. Nič moc aplikácie aj tak a zatiaľ mi nič neprišlo aj keď som tweetoval. A píšu tam 12 TOP APPS, tak dúfam, že nás neodrbú, akurát včera som objavil čaro espresso snippetov :D
Ja som inak tie dve aplikácie dostal len zato, že som kamošovi poslal link mailom a on tam klikol :D . Ale zase nič moc.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.