Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › MacHeist 3 Bundle
- Toto téma obsahuje 153 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi, 10 mesiacmi od
pepa007.
-
AutorPríspevky
-
25. marca 2009 o 3:35 #153441
Jod
ÚčastníkInak keď si to teraz kúpim a tie posledné aplikácie sú loknuté tak ich nedostanem či jak? Alebo mi pošlú serial až sa nazbiera pre charitu?
25. marca 2009 o 3:40 #153442
AnonymnýNeaktívny@Jod:
pre kazdu app je stanoveny urcity limit kolko sa musi vyzbierat pre chritu, tam na hlavnej stranke ti ukazuje dokonca aj progress bar kolko este ostava. Ked sa ta hranica naplni, poslu ti serial. A tak druha, tretia, stvrta locknuta app.Edit: V tomto momente ma MacHeist pretazeny server, neda sa otvorit stranka len vypise error Too Many Connections. Ani sa im necudujem :D
25. marca 2009 o 3:47 #153443Jod
ÚčastníkJa som akurát klikal kúpiť xD . Takže to kúpim a potom mi pošlú na ostatné serialy, okik, bo to hlavne za Espresso chcem :D
25. marca 2009 o 3:54 #153444
AnonymnýNeaktívny@Jod:
Jo, je to tak. Ak som pozorne pocuval, tak sa mi zda ze to tam rozoberali a ten mumak povedal ze ak sa unlocnu tak poslu serial.25. marca 2009 o 4:04 #153445Jod
ÚčastníkJa som moc zvedavý ako Espresso prevýši očakávania. Dosť by mi tam šikla podpora pre SVN a trošku lepšie autocompletion v php. Potom by to bolo idealoš.
Stihol som to kúpiť kým to padlo úplne, na tú stránku čo tam bola potom s tým zoznamom app sa asi už nedostanem, čo.
25. marca 2009 o 4:14 #153446
AnonymnýNeaktívny@Jod:
len sa modli aby ti to Espresso odblokovali :-)25. marca 2009 o 4:30 #153447
VojtinÚčastníkTo Hasan: Spokojen/nespokojen, vzdycka mam takovej pocit, ze jsem utratil penize za neco co pouziju parkrat, ale nakonec jsem vzdy spokojenej. Must have neni pro me zadna aplikace, ale LittleSnapper je dost pouzitelnej stejne jako Picturesque a Acorn mozna taky, ale na toto pouzivam iPhoto a Pixelmator. Dost me prekvapil Kinemac ikdyz zatim nevim k cemu ho pouziju, ale urcite nekdy jo. PhoneView je taky dobrej-mam iPhone 3G. Docela me stve, ze neumim delat web, mam totiz tyto full app:Rapida, CSSEdit a budu mit Espreso, stejne porad pouzivam iWeb :-)
Taky moc nechapu k cemu je tolik aplikaci na Task, me na toto staci iCal a stejnak to moc nepouzivam…
k eBay, jde pres to i nakupovat nebo je to jen na prodej? Na eBay totiz neprodavam.25. marca 2009 o 4:36 #153448
AnonymnýNeaktívnyiSale je len na predaj, preto je plateny. Na nakup Ti odporucam GarageBuy, je to free kvoli tomu ze cez to len pozeras a kupujes. http://www.iwascoding.com/GarageBuy/index.html
25. marca 2009 o 8:05 #153451zero0x
ÚčastníkTak kupene ..
Povecsine blbosti pre mna, kupoval som to koli Espressu, tak dufam, ze ho odblokuju :)
25. marca 2009 o 8:45 #153455Jod
ÚčastníkVojtin: kurňa rapida, cssedit a pixelmator by som hneď bral :D . Aj keď pixelmátor je kajší s tými hud, acorn vie aj nejaký ten vektor.
Niektoré programy fakt nechápem načo tam dali. Ten littleSnapper mi moc nedochádza načo tam je, mne keď sa páčia stránky drbnem ich do zložky bookmarkov a potom preklikávam normálne. Z obrázku aj tak nezistím čo je text, čo je normálne písané, html obsah a pod.
Lidi ak budete ešte niektorý kupovať, tak prosím cez tento invite link http://www.macheist.com/bundle/u/215665/ . Keď si cezeň kúpite tak mi odblokujú ďalšie aplikácie a budem vám vďačný =) Díky! Aj keď sú to asi blbosti tamto :D
//Edit: Práve kukám, že mi prišli serialy a tam mám že:
Picturesque: Serial Install license ( a nedá sa mi kliknúť :D)
LittleSnapper: Serial This license temporarily failed to generate. Please be patient as we work to correct the problem.
Kinemac: Serial Download RegistrationFile.txt (a je tam link na niečo ako http://order/file/… :D)Pozerám, že na stránke je všetko až na LittleSnapper v poriadku. Šnapiho bude treba asi opraviť =)
25. marca 2009 o 8:57 #153456
VojtinÚčastníkLittleSnapper je docela dobra vec, ja to pouzivam na manualy (proste to udela fotku stranky), dal na zajimavy clanky-nechci je mit v odkazu, a na clanky na offline cteni. Ja spis nechapu aplikace na vareni, na tasks a zase jsou tu tri aplikace na fotky (na ty mam uz asi sest aplikaci a stejne pouzivam nejvic iPhoto)
Jakej pixelmator mas na mysli s hud? Co to je? Jeste mam z mynuliho baliku VectorDesigner. Taky nevim k cemu mi bude BoinxTV.25. marca 2009 o 9:01 #153457Jod
ÚčastníkHii no VectorDesigner =)) mhmm ..hud sú tie tmavé polopriesvitné okná na ktorých je to robené.
No to máš pravdu..ale stále radšej 6aplikácii na fotky, než aplikácie na varenie =D , tie eventy tiež nič moc, ani iCal nepoužívam. Mám aj process na tasky a aj tak si ich zapisujem do stickies, mám to rýchlejšie =D
25. marca 2009 o 9:05 #153458designme
ÚčastníkJa blbec som to pozeral vcera live a teraz som ako vygrcany. Balik som kupil za 31$. Momentalne sa modlim za unlock…
25. marca 2009 o 9:06 #153459
mylankoÚčastníkHmm, cakal som trosku lepsie aplikacie, ale asi si to kupim kvoli Espressu a celkom ma zaujal PhoneView.
Jod: Ma Espresso podporu aj pre PHP? Nikde som to nenasiel.25. marca 2009 o 9:30 #153463
AnonymnýNeaktívny@designme:
ja takisto, spal som presne 4 hodiny, isiel som spat o piatej a o deviatej som hore..Neviem na co som to pozeral tie ich saskarne jak sa tam bavili 1o minut o tom vareni mi pripadal ze jak keby su neni normalny.25. marca 2009 o 9:41 #153467
HurfoÚčastníkAk som to spravne pochopil tak tato akcia bude trvat este (alebo iba?) 13 dni. Ked som na tie programy pozeral tak tam nic nieje same hovadiny. Isale nepotrebujem, Picturesque tak tri krat spustit a dost, SousChef – aka hovadina to co budem varit na MacBooku??, World of Goo – nemam cas na hry, PhoneView – iPhone nemam, …… a tak by som mohol vymenovat vsetko. Jedine co by malo vyznam je Espresso a to nieje odomknute.
Preto mi niekto dajte info. Ked si to kupim vsetky aplikacie sa mi odomknu? Alebo az po tom ako sa nazbiera urcita suma? Vyhodit 39 dolacov za somariny sa mi zda ako plytvanie. Jedna sa mi vylucne o Espresso25. marca 2009 o 9:43 #153468zero0x
ÚčastníkHurfo ja som na tom podobne, ibaze mne preplo tak som to kupil :) Dufam, ze sa to odomkne, Espresso by sa mi fakt hodilo.
25. marca 2009 o 9:48 #153470designme
ÚčastníkMohli dat radsej espresso aj s hit listom do normal baliku a Kinemac + souschef na unlock :)
25. marca 2009 o 9:49 #153472
AnonymnýNeaktívny@Hurfo:
Keby citas poriadnu tuto temu tak sa to nepytas. Presne toto iste je na predchadzajucej teme uplne hore prvy prispevok a hned pod nim je myslim si dostatocna odpoved na tuto otazku.25. marca 2009 o 9:59 #153478Jod
ÚčastníkTu dole píšu, že má podporu aj pre php (http://macrabbit.com/espresso/). Tieš som bol hore do 4 a teraz som trochu prilepený, ale väčšinou tak bývam, len som neska nemal energy nachystané v chladničke :D . Mrkal som trial toho kávičkového automatu a tá php podpora je dosť chabá, asi ako smultron, ale stále lepšie než drôtom do oka )) . Autocompletion nič mco, vie doplňovať asi len funkcie z php (také že abstract class trieda extends nieco inmplements ILol som chcel už vela :D , dynamické dopĺňanie ee) . S ostatným je to už lepšie. Coda má trošku lepšie to dopĺnanie mám pocit o TextMate ani nehovorím. Ale má to nejaké cukríky ktoré sa tvária ako pluginy (bundles v TextMate?), takže by malo ísť tam dopracovať rôzne veci. Večer v tom budem makať tak hodím nejakú rewiev, mohli by ste aj ostatní =) , keď tak aj na ostatné programy.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.