MacBook Pro/windows 7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MacBook Pro/windows 7

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Ranger666
    Účastník

Nazdar, mám taky problem ze nainstaloval som si cez Boot Camp do macu Windows 7 ultimate kvoli MS office a aby som mohol blednut hry :D …a mam taky problem ze nainstaloval som ovladace na wine a všetko ide krasne ako ma za na wifi…nechce mi ho vobec najst a nijak sa napojit na net, len cez ethernet :P neviete mi nahodou poradit prosim ? :P dakujem
    BootCamp mám verziu 3.2

eFkoOo
    Účastník

mne napr nesiel zvuk pri win 7…dal som dnu este raz instalacne dvd leoparda, nainstaloval este raz sound driver a isiel, skus preinstalovat airport…inak, ak chces hry, kup si konzolu, ja som mal win7 kvoli dvom origo hram ktore bohuzial nie su pod mac (NFS:Hot Pursuit a Test Drive Unlimited) a neviem preco, vzdy to po par sekundach seklo a neslo nic, nakoniec mi odisla particia s Mac OS X a musel som reinstal, odkedy som obnovil zo zalohy, ale bez winu, ziadne problemy…

inak, MS Office je aj na mac ;)

Ranger666
    Účastník

ok, dakujem skusim to tak ako vraviš. :) Inak na hry mám normalny desktop, ale tak sem tam si zahrat na booku v skole tak to ma laka :D Dakujem, viem ze MS je aj na Mac ale uz ked mám win nainstalovany tak mi bude stacot office tam :D ;)

eFkoOo
    Účastník

ja osobne neznasam win, preto by som nezniesol na macbooku sa bootovat do winu kvoli officu, jednak ze plnohodnotny je na mac, a to uz by som skor pouzival google docs, ako sa bootovat do winu kazdu chvilu

Ranger666
    Účastník

a fakt ako instaluje drivery osobitne? lebo ja tam dam DVD s leopardom, dam drivery a tam si najdem network pre win7 32-bit a to je akoby zabalene vo winrare a neda sa to rozbalit ani spustit osobitne ani nič. Jedine nainštalovat cele ovladace naraz a to mi nefunguje aj tak. :P

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.