Macbook Pro Retina 15″

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Macbook Pro Retina 15″

• Toto téma obsahuje 4 odpovede, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 13 years od Majks.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Majks
    Účastník (Participant)

Ahojte, mam taky problem, kupil som si vcera novu retinu. Lenze zamrza. Je to dost zvlastne lebo vsetko bezi dalej, nacitava sa FB v pozadi na monitore, bezi hudba vsetko len mi proste nejde pohnut kurzorom ani nic spravit… realne som skusil vypnut prepinanie medzi grafikami, nainstalovat vsetky update, reinstal komplet systemu(sposobom vymazat disk a az potom od nuly cely OS).

Dufal som ze pri prechode z Windows na Mac odidu taketo problemy.

Stretol sa uz niekto s tym? Nejake napady? Nechcem prist o novy macbook na 30 dni koli reklamacii nejakej hluposti.

peto7532159
    Účastník (Participant)

OS X je robený tak, že keď nejaká aplikácia zamrzne, neovplyvní to zvyšok systému.
    Ktorá aplikácia ti to robí? Safari? Mne niekedy Safari zamrzne, objaví sa dúhové koliesko a po chvíľke beží ako po masle, mám Mac mini 2011

zero0x
    Účastník (Participant)

Odnes to do obchodu, to bude hardverova chyba.

Majks
    Účastník (Participant)

Robilo mi to najprv pri safari, tak som tam hodil chrome a behal cez neho… aj tam mi to robi… Ale zas ked som sa minule 4 hod. hral hru tak to ani raz neurobilo. Zbehol som do systemu odpisat na par mailov a zas… Preto stale rozmyslam nad SW chybou…

Kebyze je to HW chyba dala by sa nejako vyvolat alebo by ju nieco definovalo. Toto mi tak nepride preto sa pytam ci neviete o nejakych bugoch alebo o niecom podobnom…

Majks
    Účastník (Participant)

Este otazka, ktory servis by mi to spravil najrychlejsie?
    Dakujem

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.