macbook pro 2012 13.3″ upgrade SSD disk

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software macbook pro 2012 13.3″ upgrade SSD disk

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    flipper22
    Účastník (Participant)

nazdarek, chcem sa spytat, chcem si urobit upgrade mojho MBpro 2012 a to ze na miesto mechaniky si chcem dat SSD disk, a chcem sa spytat ze ako je dobre urobit zalohu, lebo chcel by som potom na SSD disku mat system a aplikacie a ostatne veci na normalnom disku… cize moja otazka je, ako je treba urobit zalohu aby som si potom mohol robit stou zalohou co ja budem chciet, cize by som preniesol Appky a System na SSD disk a ostatne veci na normalny HDD, ak sa samozrejme da daco takeho spravit.

Dakujem velmi pekne

shadower
    Účastník (Participant)

ssd namiesto povodneho lebo tam je zbernica ktoru ssd vyuzije …a povodny do ramceku …
    ano mozes preklonovat

joer
    Účastník (Participant)

CarbonCopy, TimeMachine, pripadne Migration Assistant – CC naklonujes cely hard aj so systemom a potom presunies zas na SSD, cez TM alebo Migration len co potrebujes.

flipper22
    Účastník (Participant)

a este otazocku, ked mam macbook pro 2012 tym padom som nedostal v baleni DVD ale system mam nahraty na HDD, ked urobim ten klon, spravy sa mi ten klon aj stym bootcampom? lebo nerad by som to stratil ten bootcamp… dakujem velmi pekne

gman
    Účastník (Participant)

klon znamena klon, takze ano :)

flipper22
    Účastník (Participant)

a potom este otazocku, ked budem mat appky a system na SSD a nieco vytvorim na ploche, niaky niaky folder napr: MP3 tak sa mi to bude ukadat na SSDcko?proste ako potom zmenim tu lokalizaciu, aby mi cely desktop ukladalo na stary HDD a nie na SSD, lebo na SSD chcem mat len Appky a Syst… dakujem

shadower
    Účastník (Participant)

to budes musiet riesit nejakymi dynamickymi priecinkami lebo potom ssd bude fungovat ako hlavny system a teda ked das na plochu bude to na ssd …

flipper22
    Účastník (Participant)

a ako to je potom od novoty?ked mas aj HDD aj SSD?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.