Macbook Pro 13 Retina new Intel HD 6100 ! žeby predsa len nejaky upgread ?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Macbook Pro 13 Retina new Intel HD 6100 ! žeby predsa len nejaky upgread ?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Stormtrage
    Účastník (Participant)

Zdravim. Ako som browsobal jeden eshop tak som zahliadol že nova retina 13 ma aj novu grafiku. Staršia 2014 mala HD 5100 novy model 2015 ma 6100. Videl ste niekto nejaky benchmark alebo niečo podobne ? Na stranke notebookcheck.com zatial nič konkretne k nej napisane nie.

dfx
    Účastník (Participant)

jasne, ze ma novu grafiku, ked ma novy procesor, a vsetko je v jednom chipe

didushik
    Účastník (Participant)

tym ze tam dali aj ten novy trackpad naznacuje ze redizajnovane Skylake MBP pridu az v buducom roku, inak by si to nechavali na jesen, ale to je len taka moja uvaha. 15″ Broadwell pridu niekedy v lete, kedze Intel zatial nedodal procesory. V dnesnej dobe mi pride najlepsie kupit mid2014, kedze Broadwell ziadny dramaticky narast vykonu neprinasa a nove modely budu kvoli slabemu euru drahsie.

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Dfx viem ze je to vsetko v jednom cipe ale napr. Pri prvej aktualizacii haswell refresh bol tiez novy cpu a grafika rovnaka 5100.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Odporucam pozriet video ohladom novych macbookov :)

J
    Účastník (Participant)

takze su nejake info o tom, ze sa chysta major redizajn MBP retina linie? novy macbook ma az tak nezaujal, z Air by som skor presiel na Pro s retinou, ale ak by mal prist novy redizajn za rok, tak to bez problemov este pockam

macur
    Účastník (Participant)

to video (YT) nemaa chybu.. diik :D

Gren093
    Účastník (Participant)

Dalsi Mac si budem kupovat az v Septembri, som zvedavy ci este bude nieco dovtedy.

dfx
    Účastník (Participant)

v septembri by uz mohli byt aj nove 15″ rMBP

mohli by byt vo farbe space grey <3

aj 13" rMBP by mohli byt space grey

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.