MacBook Pro 13′ mrzne/seka

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MacBook Pro 13′ mrzne/seka

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    MartinPucik
    Účastník (Participant)

Zdravím,

mám Macbook Pro 13′ mid 2009 a asi pred tyzdnom sa mi zacal sekat. Prvy krat som si to vsimol v iTunes pri prehravani. Prehrava pesnicku, po 5s na pol sekundy prestane prehravat a potom prehrava dalsich 5s a takto celu pesnicku. V takychto intervaloch mrzne vsetko v systeme od scrollovania, cez prehliadanie Safari, hry, aplikacie. Teplota sa pohybuje okolo 58-60°C, otacky som skusal nastavit na 5500 rpm aj maximum ale nepomohlo. Skusil som preinstalovat na Lion, Mountain Lion, skontroloval disk, opravil prava. OnyX mi vypisal, ze HDD potrebuje opravit, pri boote mam podrzat cmd+R a opravit disk, to som tiez spravil. MacBook stale prejavuje tuto chybu.

Nestretol sa niekto stymto spravanim? alebo v com moze byt chyba?

Vopred dakujem za pomoc :) uz preinstalujem OS kazdy den a nic

jigga1411
    Účastník (Participant)

Mozno mas odpaleny HDD skus kuknut cez Disk utility ako je natom..

Tomas809
    Účastník (Participant)

zaujimave… mne sa stalo nieco velmi podobne s rovnakym macom… zacalo to spomalenym prepinani medzi windowsom a macom a jed som uz chytil nervy chcel som windows vymazat ale uz sa mi vobec nepodarilo nabootovat os ( ani recovery) bootovalo to asi pol hodinu ak nie viac co inak trva asi minutu a a zobrazila sa mi len myska a seda plocha… sksil som preinstalovat na snow leopard vobec to nechcelo precotat dvd az na 10 krat asi tak som preinstaloval islo to a dal som aktualizovat software a uplne to zamrzlo :/ neviete poradit co s tym? je mi tiez podozroive ze sa to stalo par mesiacov po skonceni zaruky ked som s nim nikdy nemal ziadny problem… bol kupovany v tracocu v avione kde mi hned rozsirovali ramku na 4 GB

Dakujem za pomoc :)

Drevoplech
    Účastník (Participant)

mozem sa vam na to obidvom kuknut… napiste mi na mail: pavhal(a)gmail.com

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.