Macbook Pro 13, 2010 rady

Domov Diskusné Fóra Ostatné Macbook Pro 13, 2010 rady

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Proxy
    Účastník (Participant)

Zdravím,

som na tomto fóre pomerne nový a chcel by som sa poinformovať o Macbooku Pro 13, 2010. Mám záujem v najbližšej dobe o kúpu laptopu určeného hlavne na prácu, (vysoká škola) atd. Nechcem aby sa stalo že budem potrebovať do školy program ktorý na Mac OS X nebude podporovaný (poprípade Bootcamp jasne).
    Chcel som hlavne vedieť či je to dobré riešenie (pre prácu) alebo potom radšej normal noťas kupiť ?

Na zábavu mam doma normalny stolový PC (s win.) tak som na prácu rozmýšľal kúpu Apple.

Za rady Ďakujem

iTuxx
    Moderátor

MBP je dobry aj na pracu aj na zabavu. Je rychly, odolny a spolahlivy. Nemusis vahat.

Proxy
    Účastník (Participant)

:) dúfam že nebudem sklamaný no :P lebo nestojí zas tak málo :o)

iTuxx
    Moderátor

keby ti aj OSX vylozene ze nesadlo, mozes ficat na Win7 a mat kvalitny book :-)
    Ja som moj MBP kupoval bez testovania, bez skusania, proste som prisiel do predajne a kupil ho bez otazok :-)
    A uz by som ho nevymenil.

Hurfo
    Účastník (Participant)

Nic v zlom ale pokial to chces len koli dizajnu tak si kup nejaky pekny Win laptop. Kupit Mac a mat tam spusteny win je ako vlastnit formulu a jazdit po meste. Jednoducho je to Pocitac+ System a ked tam das Win nevyuzijes vsetko co ti ponuka. Ani vydrz nebude az taka uzasna ani praca. A nehovoriac o tom ze koli programom do skoly mozno budes neustale prepinat system az kym ta to prestane bavit. Ved na Win 7 je vela pozitivnych ohlasov. Tak potom preco?
    Mozno by inac pomohlo keby si napisal co chces spustat na tom a istotne ti niekto ochotne napise ako to je s funkcionalitou.

SaBeRs
    Účastník (Participant)

To to komplikové :H bo aj ja som na tom tak rozpoložene :/ macbook je dizajnovo super ten displej a tak ale je mi jasné že budem častejšie na windowse prečo niekto neobkukne ten dizajn apple ? :D hh to by som neváhal ani sekundu :D hh a keď vidím notebook s windowsom plast a hróza ked chcem aby baterka vydržala tak mi dajú 9 článkov a z notebooku trčí tehla hh jaj

Adrian91
    Účastník (Participant)

Ja mam macbook pro druhy den. Tiez som ho neskusal nikdy predtým. Som veľmi spokojný s ním. Po nejakých vyše 11 rokov na Win je to veľmi príjemná zmena. Len ma mrzí to, že ešte nie všetky programy sú aj na MAC OS X. Ale ja si myslím že sa to behom pár rokov napraví.

harken
    Účastník (Participant)

Urcite neolutujes, povedal by som, ze mac je na pracu ovela spolahlivejsi. Office 2011 mi pride (narozdiel od 2008) takmer totozny s Windows verziou, tak s tym by si nemal mat problem, alebo je tu iwork.
    A fakt, ze vecer nabijes a cely den bezis na baterky, tiez celkom potesi. Potom je tu trackpad, omnoho pouzitelnejsi, ako na inych notebookoch a podsvietena klavesnica.
    Mna este celkom prekvapilo, ze na tomto mbp 13 2.4ghz bezproblemov pustam 1080p HD filmy, co sa teda o inych notasoch povedat neda.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.