Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Macbook Air 11 or 13 / 128GB or 256GB
- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years, 1 months od
Ronald.
-
AutorPríspevky
-
31. marca 2016 o 19:27 #474265
Bysto
Účastník (Participant)Bysto tak mne ide hlavne o tú výdrž kedže aj cestujem veľa,hmotnosť aby bol čo najľahší,podsvietená klávesnica a svižný systém aby nepadal ako Windows,ale ostatné ma netrápi :) no tú redukciu by som si teda zaobstarala..akurát som ešte riešila nejakú tú foliu na notebook,aby som ho jednak chránila a aby nebolo vidno to jablčko,nakoľko známej ho ukradli vo vlaku..preto by som to nejako chcela zamaskovať aby to nevyzeralo ako macbook zozadu ak sa nato niekto pozrie
Recenzie na mb nájdeš, na letemsvetemapplem je jedna pekná. Ale rozmyslieť si, co bude pre teba najlepsie si musis sama. Inac teraz mas v inzercii jeden kúsok s 512gb za fajn prachy.
31. marca 2016 o 20:12 #474278shadower
Účastník (Participant)Toto je super debata :D dost zabavna
Ked chces stale cakat na novy model tak cakaj :) vzdy o par mesiacov bude nieco nove …
Rozlisenie ?To je vcelku dost diskutabilne mal som 15 retinu a s air som nemal problem :D
Jeden port je super, povies si ze sak redukcia ale pride cas kedy budes nadavat jak horda v got ze jak to mam odtial kua dostat alebo tam dostat :DAk chces macbook a netreba ti vykon tak si kup air 13″
Ak chces (podla mna uz nedomysleny) 12 retinu nech sa paci
Ak cakas na nove tak cakaj …aj tak ho nepotrebujes :D
12. apríla 2016 o 14:52 #475307nikussska93
Účastník (Participant)Bysto Ďakujem ešte raz :) rozhodla som sa nakoniec pre Macbook air 13 -8GB ram a 256GB..teraz už len čakám na výhodnú ponuku v jednom shope a tak si ho zaobstarám :) Momentálne som sa začala zaoberať skôr nejakými doplnkami k nemu..inak nemáš skúsenosť alebo niekto s Apple TV alebo Time Capsule 2TB ako to vlastne slúži?či sa mi to oplatí?
Shadower tiež dakujem za príspevok,ale skôr už len tá cena..nakoľko už som sa rozhodla :) A tú redukciu som si už zakúpila,ale v podstate na usb mi stačí len ten jeden port ;) všetko ostatné mám vo veľkom PC12. apríla 2016 o 17:43 #475320shadower
Účastník (Participant)no ved airko je lepsia volba ako 12″ retina :)
29. apríla 2016 o 22:00 #476796nikussska93
Účastník (Participant)Bysto shadower joer ďakujem ešte raz za Vaše rady,ale tak som spokojná zatiaľ,ale chcela som sa ešte spýtať ak môžem,že rada by som si tu dala photoshop cz verziu..máte niekto odporúčanie z nejakej stránky? okrem ulozto a pod.Myslim crack.A hlavne tie cykly sú pre mňa mätúce nakoľko som toľko článkov prečítala a všade to odporúčajú inak..ja som to pochopila tak,že macbook nechám vybiť maximálne do 20 alebo 30% a dávam ho nabíjať..aby to teda dlhšie vydržalo,ale čo ten počet cyklov? ak už budem mať 1000,tak musím meniť batériu alebo sa to podpíše len na výdrži na jedno nabitie? Ďakujem za Vaše rady
30. apríla 2016 o 8:46 #476821Ronald
Účastník (Participant),,Cracky,, sa na tomto fóre neriešia. Čo sa týka cyklov, tak tie by som takisto neriešil… Batéria niekedy drží slušne, dokonca obdobne ,,ako nová,, aj pri cykloch 500+ , niekto má zas pri tomto čisle už hlášku výmeny batérie. Proste používaj spokojne svoj nový počítač a teš sa z neho. Batéria bola doteraz vždy jednoducho meniteľná a dostupná záležitosť. Ak bude pri konci životnosti, odzrkadlí sa to jej výdržou a následne hláškou ,,service battery,,. Je známe, že po určitom čase može na výdrž, stav a korektné zobrazovanie kapacity batérie mať vplyv jej tzv. formátovanie. To je asi tak jediné, čo možeš pre ňu spraviť. Jej životnosť je tak či tak obmedzená. Ak budeš mať možnosť resp. financie držať krok ako tak s dobou, tak starosti o novú batériu bude mať už nový majiteľ Tvojho terajšieho MacBook-u :)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.