MAC OS X a ATI Radeon HD 5750

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MAC OS X a ATI Radeon HD 5750

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    tyrrit
    Účastník

zdravim,nemozem zohnat ovladac alebo neviem kde by som ho updateoval, bo hry odomn a pytaju shader model.. neviem co to je..
    Ked idem sem pre drivery:
    http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.43&contentType=GPU+Download+Detail

tak napise toto, cize ich tam ani nemaju:

pre mac tam bohuzial nieje,napise mi toto:

Sorry, your search did not return any results.
    – Make sure all words are spelled correctly.
    – Try different or fewer keywords

iMac je super masina ako koncept,ale nechapem preco niesu ovladace????pritom je to najvykonejsia graf.karta pre iMac…

mate ete nejake navrhy…

sleepwalk3r
    Účastník

ovladace k apple pocitacom dodava apple. chod na stranky apple.com a hladaj updat na BootCamp drivre.

maros.v
    Účastník

Vsetky potrebne ovladace pre Win mas predsa na prvom instalacnom DVD Snow Leoparda, ziadne dalsie nepotrebujes.

tyrrit
    Účastník

ale ja hladam ovladace pre mac, nie pre Windows…ale na tom instalacnom DVD aj tak nic nevidim :(

maros.v
    Účastník

Sorry, kedze hladas alternativne ovladace chapal som, ze automaticky pre Win. Pre OS X by mali byt tie najaktualnejsie k dispozicii cez Software Update a tie by mali byt jedine spravne. Ja na mojom 27″ quad core iMacu nemam najmensi problem ani s najnarocnejsimi hrami – Modern Warfare v plnych detailoch, vsetko na max a ziadny problem s plynulostou so standardnymi ovladacmi.

askew
    Účastník

Mozem potvrdit, aj mne vzdy pomoze ten update. Taktiez 27“ iMac quad.

Opravim ta, od minuleho tyzdna uz ATI 5750 nie je najrychlejsia karta pre iMAC.
    Teraz myslim davaju 6970, stacilo, ze by som 2 dni pockal a mohol som to kupit, dokonca skoro o 200€ lacnejsie ako 5750. vrr :)

http://www.tracocomputers.sk/1304524091/novy-imac-27%E2%80%9D-31ghz-quad-core-i5/

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.