Mac mini

Domov Diskusné Fóra Ostatné Mac mini

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Tomo633
    Účastník

Zdravim, chcel by som sa trosku poinformovat. Momentalne pracujem na PC ale velmi rad by som presiel na Mac (istu dobu som s nim pracoval). Problem je v tom (som student) ze IMac je pre mna dost drahy a preto zvazujem kupu Mac mini (jedna sa graficke prace). Otazka teda znie je: dokaze sa Mac mini pri praci s Photoshop, Illustrator, Indesign ciastocne vyrovnat IMacu? (Mam na mysli nove stroje)

Clankov som si uz precital dost rad by ma zaujimaly osobne skusenosti.

eFkoOo
    Účastník

robim vo photoshope, illustratore a indesigne velmi casto a zatial ziadne probs (mam rocny macbook pro, konfiguracne skoro tak isto na tom ako mac mini (cpu podobne, ramku mozes upgradnut a grafika je ta ista…) cize iMacu sa nevyrovnaju (nove Mac Mini sa tym starym iMacom vyrovnaju, zalezi od toho ako stare stroje porovnavas…ale aktualne modely, samozrejme, sa nedaju porovnavat, iMac je o dost vykonnejsie, naozaj viac nasobne…

Lens
    Účastník

no pokial chces robit toto tak si kup co najviac ramky. ale myslim ze by to mal zvladnut aj mini

psychodiagnostic
    Účastník

radsej si nazbieraj prachy pockaj este rok, a kup si Macbook Pro, alebo iMac, sa ti moc neoplati investovat do Mac mini, ked casom ajtak prides nato ze potrebujes vykonnejsi stroj (zbytocna investicia)

renad
    Účastník

Robím denne x hodín na MacMini 2.53 GHz / 8GB RAM / 2x500GB 7200rpm …
    Dá sa na tom robiť bez problémov – samozrejme aj v Adobe CS 3/4/5

jigga1411
    Účastník

osobne mam mac mini 2.0 C2D, 4GB, 320GB HDD 5400rpm, mam CS5 a uprimne photoshop sa da neni to 100% tne ale pokial nechces robit billboardove rozmeri (ako som robil ja) tak je to celkom ok In design pokial chces robit viac stranove zalezitosti tak radsej rozdelit na viacero dokumentov tak po 4 stranach a iLLustrator je pohoda ten toho moc nezozere. Inak moje Mini je na predaj keby bol zaujem inzerat je niekde na druhej strane bazaru.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.