ma este vyznam iPhone 4?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes ma este vyznam iPhone 4?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 21 až 23 (z celkového počtu 23)
  • Autor
    iTuxx
    Moderátor

podla mna je Galaxy S3 fajn telefon, aj ked je vacsi, nemal som problemy s pracou na nom.
    1,5 roka som mal iPhone 4, predtym 3Gs asi pol roka, predtym 3G zhruba rok, ale teraz mam nejaky Sony Ericsson Live with Walkman (cracked screen edition :-D) ktory som ani nechcel a prekvapivo mi vyhovuje :-)

Xavier
    Účastník

Ešte pre Braňa: Musíš sa rozhodnúť aj podľa aktualizácii iOS. iPhone 4 sa aktualizuje najviac tak o dve ďalšie…

brano L.
    Účastník

Vďaka za rady všetkým. No počkám ešte, určite budú ľudia, čo sa budú chcieť v ošiali pri novej generácii IP zbaviť štvoriek a pôjdem do toho. Teraz mám 3GS, dám ho možno frajerke (je mi ho ľúto predať za 100€) a ja si kúpim štvorku – moc veľký upgrade to nebude, ale za samotnú retinu a trochu lepší foťák to stojí. Do 4S zrejme nepôjdem – prakticky je len málo aplikácií (prevažne hier, ktoré nehrám), čo využívajú jeho novú grafickú silu. Takže ja vlastne ani moc rozdiel neuvidím a nemá pre mňa zmysel priplácať. Len budem potichu dúfať, že iOS 7 o rok bude ešte podporovať aj 4ku :)

Zobrazujú sa 3 príspevky - 21 až 23 (z celkového počtu 23)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.