Logomotion

Domov Diskusné Fóra Ostatné Logomotion

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Ferko11
    Účastník (Participant)

čaute chcel by som sa opytat treba mi robit projekt do skoly v programe s nazvom logomotion len jednoduchu animaciu viete mi poradit kde by som tento program stiahol na mac?

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Tento program (spolu s Infini 3D) bol kedysi vyvijany na Macintosh (povodne len nan) a stary Mac OS (vtedy nazyvany System). Spolocnost Specular (povodny nazov Scala) ale zanikla, bola kupena Corelom a tato aplikacia nie je nadalej vyvijana. Nikdy neexistovala pre OS X a tudiz ani nikdy nevznikla pre Intel procesory. Na internete budes marne hladat zmienku o tomto programe.

Skratka, nic take na Mac nestiahnes a ani nespustis. Mozno najdes dakde verziu pre Windows (takisto dobrych 20 rokov nevyvijane) a mozes to skusit spustit vo virtualizacii.

Ale stejne sa divim, ze nieco taketo vas na skole ucia, ked tento program uz vobec neexistuje.

Ferko11
    Účastník (Participant)

dakujem ti velmi pekne za odpoved učia nás tvorit jednoduché animacie a mam za domacu ulohu nejaku jednoduchu animaciu vytvorit nevedel by si mi poradit podobný variant nejakeho jednoduchého najlepsie free programu ktory by som spustil na jablčnom stroji? ešte raz dakujem :)

Ferko11
    Účastník (Participant)

v škole to je nainštalovné na všetkých počítačoch

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

myslim, ze na Tvoje ucely bude bohate postacovat Keynote pre prezentacie, kde urobis v pohode rozne animacie.

Mozes skusit tiez Tumult Hype 3 (http://tumult.com/hype/) v skusobnej verzii, urobi rovno export aj na web.

Potom mi napada z cenovo dostupnych Apple Motion, ale to uz je silny kaliber skoro na urovni Adobe After Effects, ktory sa pouziva na tvorbu normalnych filmov v kinach a v reklamach.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.