Lion DP 2 – aktualizace

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Lion DP 2 – aktualizace

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    KoZi_piss
    Účastník (Participant)

ZDravím mám problém testoval jsem Mac os X Lion 10.7 DP 2 a dnes se mi objevalia aktualizace stystemu o velikosti 1.17 GB, stahnul jsme ji , dal naisntalovat vse probohalo fain, do ty doby nez se PC sam zrestartoval a po spusteni, kdyz má nběhnout plocha se objeví pouze modra obrazovka a nic se dál neděje.

Prosím o radu.

KoZi_piss
    Účastník (Participant)

prosím Vás o radu. Jak bych mohl vrátit instalaci aktualizace ? Když se nedostanu do systému, ale mám nastěsti dual boot a jako nahradní system mac ox snow leopar… Nešlo by to ošetřit z něj ?

KoZi_piss
    Účastník (Participant)

koukam, ze tady uz radu nedostanu,,, maximalně tu prodat nějakou apple věc… To se všichni zkušení přesunuli na to nejmenované web forum ?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nebud netrpezlivy vsetci cumia na hokej :-))
    Skus nastartovat v Safe Mode a potom v disk utility preved repair permissions

KoZi_piss
    Účastník (Participant)

Tak jsem zkusil spustit safae mode drzenim klavesy shift, ale stejnak mi nabehl system do modreho pozadi.

Nevím co s tím.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Bug. Radim preinstalovat a aktualizacii sa vyhnut alebo stiahnut pre testovanie poslednu verziu Liona

KoZi_piss
    Účastník (Participant)

Shit,,, zkusím pak nějak obnovit zálohu z Time machine, az se dostanu domu… Celkem jsme si uz Lion zabydlel,,, a byl jsme spokojen :)

marcelvelky
    Účastník (Participant)

no, ja som nainstaloval aktualizaciu, zatial fsetko slape ako ma.. bugy u adobe veci, ale inak ok.. chrome konecne funguje… dropbox tiez uz vychytany..celkova odozva systemu je badatelne rychlejsia..prepinace zmenene na starsi sposob, co fsetci ocenili.. kalendar ma listu bledsiu, posobi to honosnejsie, mail opät zrychlil.. ) napriklad to su moje postrehy.. )

vymenil som chrome za canary build a spojnost, nic nepada.. ) vdaka synchro hesla, zalozky, rozsirenia za menej ako minutu na mieste..

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.