Kupit Lion na Core 2 Duo a 2 GB ram ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Kupit Lion na Core 2 Duo a 2 GB ram ?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Midnight
    Účastník

Zdravim… chcel by som sa opytat ze ci sa mi vobec oplati davat Lion na MacBook White 2009.
    Je tam Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz. 2 GB ram a Nvidia 9400…

Nebude to spomalene ? :/ Lebo to co mam je minimum.

nemosoft
    Účastník

Noo, ja som kupil novy mac mini s core i5 a 2GB ram (lion bol uz predinstalovany) a okamzite som dokupoval 8GB memory kit… :)

Midnight
    Účastník

dovod ? spomalene ? nestacilo to ? alebo len tak aby mu nebolo smutno :D

Midnight
    Účastník

kua som sa sekol.. //zmazte tuto spravu.

MAGZ
    Účastník

Ja mam 13″ aira 2010 s 2 Gb ram a Lion facha normalne. Bezna robota: webovanie, xcode, itunes spustene naraz bezproblemov. Ja s narocnymi datami aka fotosop, video nerobim, tam by asi dostal na frak, ale na beznu pracu stacia v pohode 2g. Lion je vseobecne pomaly, to si mozes odsledovat v showroomoch ale to pamatou asi nebude :)

Midnight
    Účastník

Ok a teraz najhlavnejsia otazka :D OPLATI SA VOBEC IST NA LION ? macbook mam len 2 den a je to moj prvy macbook takze neviem ci sa oplati nechat snow alebo ist na lion …

nemosoft
    Účastník

Najskor sa riadne zoznam s OSX a potom rozmyslaj nad prechodom… :)

Midnight
    Účastník

no ale problem je v tom ze ja mam Snow Leoparda na ktorom teraz som, stiahnuteho na cierno ..

ak nahodou takodpoved prečo najdes tu :D … https://www.macblog.sk/forum/discussion/26837/osx-leopard-osx-lion/#Item_0

iTuxx
    Moderátor

ty mas OSX na Macbooku nelegalne? :-O to aj ide? :-D

Midnight
    Účastník

uz nie uz som kupil Liona a akurat som na nom .. a ano da sa preco by sa nemalo dat ?

Robee
    Účastník

presne, práveže to ide ľahšie ako čokoľvek, lebo OS X nemá aktiváciu ani DRM ani nič podobné…samozrejme pokiaľ sa jedná o Apple železo, ktoré spĺňa minimálne požiadavky

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.