kúpa aplikácii z iTunes… 1 účet a 3 zariadenia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes kúpa aplikácii z iTunes… 1 účet a 3 zariadenia

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

mám účet na iTunes a máme naňho doma 2x iPhone a 1x iPodTouch, chcem sa spýtať, keď si kúpim hru a stiahnem ju do maca, dá sa dať do každého iP… , alebo ju musím kúpiť 3x?

jnoveek
    Účastník (Participant)

ked mAs doma 3 auta a zaplatis benzin do 1 tak idu ti vsetky? :D taak vidis…

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@jnoveek > to bol sice pekny priklad ale trosku off topic a zavadzajuci v tomto pripade

@PC alebo MAC? > jednu zakupenu aplikaciu mozes nainstalovat az na 5 zariadeni ak su registrovane na rovnaky iTunes account.
    Taktiez ak kupis aplikaciu, potom ju zmazes, a znovu je chces kupit tak uz bude zadarmo. Proste ak si za nu uz raz zaplatil tak bude stiahnutelna zadarmo aj ked bude mat napisanu cenovku s iTunes store.

jnoveek
    Účastník (Participant)

myslim ze prave toto sa menilo s tymi novymi podmienkami ale nehama sa tak srry potom

honzik
    Účastník (Participant)

da sa… myslim ze aplikacia moze ist do vsetkych zariadeni synchronizovanym s tvojim iTunes uctom

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

urcite to funguje. mam to odskusane.

EDIT:
    http://www.apple.com/legal/itunes/us/terms.html#APPS
    You shall be authorized to use the Products on five Apple-authorized devices at any time, except in the case of Movie Rentals, as described below.

PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

jnoveek: to je ako natankovať do jedného auta a odviesť celú rodinu

sleepwalk3r: moc dík za radu, potešil si ma a ešte ako to spraviť, nakoľko ja aj moji dvaja synovia máme každý iné aplikácie v iP… a chceme mať spoločné len tie čo si kúpime… ako som pochopil s tvojho vyjadrenia ja si ho v pohode stiahnem do svojho maca a oni sa prihlásia na svojich macoch a stiahnu si ju tiež, ale už bezplatne, samozrejme na jednom účte… tak?

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

presne tak. Fungujem podobne s frajerkou. Ja mam vlastny mac a vlastne aplikacie. Ona ma tiez vlastny mac a vlastne aplikacie. iTunes mame nastaveny na jeden ucet. Ak sa jej paci daco co som si kupil ja tak si to tiez downloadne na mac ale z uctu sa mi uz druhy raz peniaze nestrhnu.

PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

dík… urobil som to presne tak… dúfam, že mi to nestrhnú 3x :-))))

môžete zamknúť tému…

PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

ok… potvrdené jednu som zaplatil a ostatné dve free…

jnoveek
    Účastník (Participant)

CommentAuthorsleepwalk3r – vies co ked som zacal citat ze: Fungujem podobne s frajerkou (zdielanie).. az ma zamrazilo.. ale myslel si aplikacie tak v pohode… :)))

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.