Kúpa Air 11″ na leasing bez skúmania príjmu?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kúpa Air 11″ na leasing bez skúmania príjmu?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    StanIey1
    Účastník (Participant)

zdravim, chcem len pred odchodom dodat ze ja som tu pan, ked som si isiel kupit tie nove airka, luskol som prstom a zacali sa okolo mna tancovat, z kopytka vihadzovat. Ak pridem do restauracie a je plna, lusknem prstom a prinesu my dalsi stol pripadne spodinu vykopnu na ulicu tim som myslel vas setkych. Nedavno som si kupil audi a6 z 2001, absolutna klasika, jazdim si v tom ako sef, policajti sa ma boja zastavit, nemecka kvalyta sa proste drzi aj po 300000km. Potrpim si na drahsie znacky, kazdy jeden oblek mam len z Makyty, ziadne lacne handri z tesca. som v tu niekto a vy mi nic nemozte kedze si kupujem pocitace za 3000 ecok hajzlicy.

Milu8
    Účastník (Participant)

Aj tebe krasne vianoce.
    Prosim adminov o okamzite vymazanie tejto, ako to nazvat „stupidnej“ temy.
    Dakujem
    P.S useri nereagujte nanho, je to strateny pripad.

igino
    Účastník (Participant)

Ach jo, Stanley1. Co si tymto chcel povedat?

eFkoOo
    Účastník (Participant)

ty si mi teda hrozny pan :D uplne sa kazda pri tebe roztapa ked kupujes audinu z pomaly tretej ruky :D sorry,to uz si radsej mohol trosku posetrit a kupit si aspon tu fabiu fungl novu ;) neviem ci si z nas robis srandu alebo si len naozaj liecis komplex maleho penisu ale naozaj, vaznejsi pripad na poradnu tu snad este nebol…ale musim uznat nemecku kvalYtu ti seci mozme zavidiet, taku nikdy mat nebudeme :D

macblogger
    Účastník (Participant)

:D

maiob
    Účastník (Participant)

ano ano STANLEY1 sme s teba vsetci uplne namakko a uz sa tesime ako lusknes prsom ked ta uvidime v tvojej 9 rocnej chrapine co ma najazdene viac ako autobus v MHD. toto si si prisiel hladkat ego na zle forum, nam je jedno ze si si kupil stare audi ktore ako ty tvrdis ze je klasika ale pre mna je to len stary crep a kupil si ho preto ze si na novsie nemal, Airko len chces a slintas nad fotkou akorat tak, v restaracii si sedel mozno raz a tak ta to ocarilo ze mavas doteraz orosene celo ked si na to spomenies. Keby si mozes kupit Mac tak ho kupis a nebudes sa tu snazit o kupu bez skumania prijmu, napisat mozes, papier znesie ale 3000 je asi tak tvoj hruby rocny zarobok… ked vidim tu tvoju zalostnu gramatiku je mi jasne s kym mame docinenia.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

maiob: karma+ za ten prispevok, prirovnanie s MHDckou vskutku originalne :) ale zabilo ma „ako lusknes prsom“ :D

som za vymazanie,lebo tieto ody na stanleyho budu nekonecne :D

maiob
    Účastník (Participant)

temu vymazat, stanleyho zbavit svojpravnosti v lepsom pripade roztrhat rodny list.

mcgiany
    Účastník (Participant)

ja by som to nemazal….aj ini sa chcu pobavit.

raul
    Moderátor

nahodou, mne sa paci stanleyho nadsazka a ironia… Ked ste sa do neho tak pustili…

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.