konvertovanie videa?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software konvertovanie videa?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

zdravim, chcem sa vas opytat co pouzivate na konvertovanie videa do mp4? resp. aka nahrada za visual hub? skusal som roadmovie ale cital som ze je pomaly (mne isiel pri 624×352 divx okolo 50-60fps). a chybali mi v nom lepsie nastavenia. skusali ste uz niekto TranscoderRedux?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Skus iSquint alebo FFmpeg

raul
    Moderátor

handbreak

riqite
    Účastník (Participant)

handbreak

piggee
    Účastník (Participant)

jednoznacne handbreak, ale ked teraz je s nim trochu problem pri appleTV, lebo zase raz vypustil apple firmware, kde nefunguju videa konvertovane cez handbrake, ale adhadujem, ze pri dalsom update sa to zmeni, tak ako to bolo pri 2.1

Anonymný
    Neaktívny

dik

renad
    Účastník (Participant)

používam visualhub aj handbrake …

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

Handbrake, jednoznacne

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

handbrake. jedinym nedostatkom je ze ked chces toho viac naraz do toho isteho presetu tak musis vsetko zaradom davat do quevy. skoda ze si sam nedokaze dat do rady napr celu zlozku :/

riqite
    Účastník (Participant)

dalsi nedostatok handbrejku, ze nevie vypalovat titulky do obrazu z beznych xvid (.avi) videi s .srt titulkami. titulky vie vypalit len z DVD/VIDEO_TS adresarov. opravte ma, ak sa mylim, ale s .srt mi to nefungovalo.
    a cital som ze podporu .srt titulkov, resp. zlepsit ju maju autori v dalsej verzii (0.9.4).

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

na titulky subbler ;)

gabonov
    Účastník (Participant)

podla mna je najlepsi isubtitle ten aj konvertuje a vie aj pridat makke titulky

Anonymný
    Neaktívny

veru tie makke titulky by mohli pridat aj do handbrake.

vicvixx.cz
    Účastník (Participant)

Popravde, ja Handbrake pouzivam na konverzi DVD do AVI, protoze se nosicu DVD postupne zbavuju, a na to je proste fakt dobrej.

bawy
    Moderátor

Zdravím, chcel by som sa opýtať..mám 11 sérií frasiera, chcem si to hodiť do iTunes, takže potrebujem hromadne konvertovať….chápem že handbreak bude pravdepodobne najlepší avšak neviem aké tam mám hodi’t nastavenia…keď som dal nastavenie pre appleTV tak mi z 181MB klipu spravilo 235MB, ja by som chcel tú veľkosť minimálne zachovať, najelpšie by bolo ešte zmenšiť, ale zas nechcem znižovať kvalitu..viete mi niekto poradiť? :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Zisti si aku ma velkost dotycne video ktore ches konvertovat(Get Info) a nasledne :
    Ak mas verziu Handbrake 0.9.5 v ktorej sa da este upravovat koncova velkost videa tak zvol kodek h.264, dalej „Quality“ – dopln velkost videa ake ma original, potvrd „2 pass encoding“ a nasledne „Turbo first pass“. Cielovy adresar si uz urci aky chces.
    Zarucujem ze budes mat vyslednu velkost videa rovnaku ako original a nebudes v nom vidiet rozdiel.
    Samozrejme profily nechaj lezat ladom, neupravuj ich

raul
    Moderátor

Alebo sa skus pozriet po aplikacii videodrive…

bawy
    Moderátor

eraserv6, a ak mám 0.9.8 :/ ?

raul: už skúšam, som zvedavy na výstup

eraserv6
    Účastník (Participant)

Tam uz bohuzial nie je moznost zadat vyslednu velkost videa. Mozes to kompenzovat jedine zadanim hodnoty bitrate aku ma povodne video ale vysledok bude len priblizny.
    Doporucujem stiahnut a pouzivat verziu 0.9.5 ktora tuto moznost stale ma a v podstate sa nicim nelisi od najnovsej verzie.

Henrich
    Účastník (Participant)

zdravim, neviete mi prosim poradit ako spustit na macu film vo formate MP4 pripadne ci je nutne ho prekonvertovat o ineho formatu a ako? vdaka.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.