Kde v Anglicku kúpiť iP 4?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kde v Anglicku kúpiť iP 4?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    macblogger
    Účastník

Ani ja nemam tusenia, dnes pojde bermudsky trojuholnik tak sa mozno dozvieme odkial sa tie lacne iphony beru :D

wakkee
    Účastník

Prave ide ale zatial nic o nich nevravia :)

petiar
    Účastník

Ktosi kdesi tu dával taký graf na ktorom bolo nakreslené že koľko stojí iPhone v ktorom štáte. Pamätám sa že som bol vtedy nas… hnevaný, lebo som šiel do Talianska a to bol akurát jeden zo štátov kde je iPhone najdrahší. :-) Ale nie to som chcel – možno by stálo za to niekde ten graf vyhrabať a cestovať podľa neho.

kordas
    Účastník

ja myslim(teda 95% naisto viem) ze su to iphony vybrate na pausal kde si priplatia poistne,potom iphone predaju na ebay, nahlasia stratu do poistovne a zarobia na nom viac ako apple ;o))

Stanley1
    Účastník

takže nakoniec budem musieť risknúť tie dovezené a osobný odber, alebo proste ho zobrať z OR :(

macblogger
    Účastník

kordas: az na to ze to takto lahko nejde, iphone bude mat zablokovane IMEI a vela s nim neurobia…

JFK.
    Účastník

tak tak ^

kordas
    Účastník

macblogger>ale nejako sa potom musi dat obist pretoze si pozri ebay uk a nielen iphone ale aj ostatne phony su cenovo ovela nizsie ako u predajcov…..aaalebo potom vsetci ty co predavaju tak lacno vybrali iphony z orangu uk a to takymto systemom…pay as you go sim card orange ti za kazde 10£ dobytie vratia 1£ na phone fund ktore si potom mozes uplatnit pri kupe noveho phonu, takze ten co dobija phone casto tak mu to tam aj pekne narastie….ja som si tak z iphonu odpocital 50£ cize som zan zaplatil len 440£ a to uz potesi lebo za tu cenu sa vtedy predaval samsung galaxy S

Tomas128
    Účastník

Mal by som moznost doniest si z UK nnieco a rozmyslal som nad pouzitym iphonom 4?? myslite ze sa to tam oplati nebudu stym problemy aka moze byt cca cena a kde by sa dal zohnat?? …popripade trosku offtopic co by ste kupovali vy v UK co je tam „extra“ vyhodne???

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.