- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 5 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Kde nájsť OSX 10.9.3 alebo 10.9.4
Zdravím, po problémoch po upgrade na 10.9.5 a neskôr na 10.10 by som sa chcel vrátiť na poslednú dobre fungujúcu verziu 10.9.3 či 4.
Len mi odišiel disk s time machine a neviem ako sa dostať k niektorej z tých verzií.
Mám MBP 13 retina
zalohuj si vsetko potrebne na nejaky externy disk a potom restartni mac a pri starte drz ALT+CMD+R
Nj, Ale to nainštaluje najnovšiu verziu nie?
Ja som tak reinštaloval OS X, nahodilo mi to Mavericks, zrejme preto, že môj Mac bol dodávaný s ním.
Jediný problém mám že by som potreboval max 10.9.4 a nie ten posledny update 10.9.5(6) čo bol :/
internet recovery stiahne a nainstaluje najaktualnejsiu verziu systemu s ktorym bol tvoj konkretny mac dodavany – teda bud Lion, Mountain Lion, Mavericks, alebo Yosemite
No prave. Preto by som potreboval niekde stiahnut starsiu verziu. Bez posledneho updatu.
Z piratskej zatoky si stiahni napr. verziu 10.9 a zo stranok apple combo na 10.9.4
auas*WQuVP – To si sem dal updaty, on potrebuje instalacku
Mám i to – 10.9.1 – no má 5,31 GB, do Dropboxu mi to nevojde.
auas*WQuVP keby sa Ti to podari niekam hodit bol by som mooc vdacny :)
Skús OneDrive:
Ťahám, uvidíme či pojde:) Ďakujem
Má to 4,6MB :/
Yahootomi, je pre teba problem co som pisal vyssie v mojom prvom prispevku? Uz si to mohol mat davno doma.
eraserv6: dnes je nedela, necakaj vela
eraserv6, bohuzial som nenasiel nic co by islo, vsetko co som stiahol skoncilo preskrknutym koleckom pri boote :/
yahootomi: prepáč, OneDrive to nejako rozkúskoval. Tak teda odznova, zbalil som to a dal na Google Drive, odkaz nižšie som vyskúšal, funguje aj sťahuje.. Chybovú hlášku ignoruj, len nezobrazí náhľad – asi kvôli veľkosti, potvrď download anyway.. A hádam daj vedieť.
https://drive.google.com/file/d/0BxBneanPOKKneEFVWHNIZGtlZ2s/view?usp=sharing
auas*WQuVP: uz stahujem, diky