Kde kupit Macbook pro 15 retina

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kde kupit Macbook pro 15 retina

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    culi7
    Účastník (Participant)

Cafte! viete mi poradit kde kupit najlacnejsie apple macbook pro 15 Retina? Nemyslim heureku ale ci sa nedá od dovozcu nejak. dakujem!

7kubo
    Účastník (Participant)

najlepsie asi cesky apple store

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Ak si živnostník (alebo máš niekoho známeho živnostníka) vybav si na alze platenie bez DPH a cena ti bude lichotiť, nevýhoda je iba 1 rok záruka a prípadná reklamácia sa riadi obchodným zákonníkom.

+ Mám otázku, z českého apple store dovážajú na Slovensko? A v prípade reklamácie by mbp prijali v hociktorom autorizovanom servise? ďakujem

odklizec
    Účastník (Participant)

Ne, z ceskeho apple store ti sem neposlou nic.

iTuxx
    Moderátor

ako si na alze mozes vybavit platenie bez DPH ak si ako zivnostnik neni platcom DPH? Ved bez dane kupujes len ak platcom si.

lordsoft
    Účastník (Participant)

Cesky apple store je pre bezneho cloveka s kontaktom v CZ (neposlu na slovensko) je najlacnejsia varianta.

Alza bez dane – je potrebne ako pise iTuxx byt platcom DPH(na slovensku).

Idealny pripad – nakup na „kamaratovu“ cesku firmu z ceskeho apple store, ktora je platcom DPH, a ktora to nasledne slovenskej preda za cenu bez dane + 1kc navyse. (asi velmi malo pravdepodobne) :-)

Inak to mas jedno, traco/mzone/istores, vsade su viacmenej rovnake vernostne/studentske/ucitelske zlavy. Ja kupujem v PN v Tracu, lebo to mam najblizsie.

cobain
    Účastník (Participant)

no mam dojem ze kupujes furt aj DPH akurat ak si platcom tak si podas ziadost o vratenie. ale alza je aj CZ a stade ak nakupujes tak vies nakupit bez DPH, no ale tu by si mal priznat nasledne. A tu je asi ten hacik, ze to dobrovolne nerobia. Neviem neni som uctovnik.

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Otec ako podnikateľ to tak má spravené (takže to využívam často) , na alza.sk po prihlásení ukazuje cenu s DPH aj bez dph jednotne (bez dph). Problémy s platením nikdy neboli, automaticky platíme bez dane. (viac info http://www.alza.sk/Publish.asp?idpm=3202 )

Bowden
    Účastník (Participant)

Alza = ceska klavesnica. 1 rok zaruka.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.