Kde kúpiť ipad air 2

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kde kúpiť ipad air 2

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    SilviaP
    Účastník (Participant)

Ahojte, chcela by som sa spýtať, aké máte skúsenosti pri kúpe ipadov cez eshopy – teda nie cez autorizovanych resellerov (mzone, istyle, istores). Ceny majú niektorí aj o 30E lacnešie, napr. Epicom, Ellano.
    Ďakujem!

Dominik12J
    Účastník (Participant)

http://turbado.sk/tablet/apple-ipad-air-2
    Skusil by som toto :) Spolahlivy predajca

SilviaP
    Účastník (Participant)

Vdaka za tip, eshop vyzera lakavo, avsak nemaju tam model, ktory chcem :/ maju iba cellular.

Dominik12J
    Účastník (Participant)

Tak skoda no :) Vela stastia ;)

re88ne
    Účastník (Participant)

Pri takejto polozke si myslim, ze nerozhoduje 20-30€
    Radsej chod do autorizovaneho shopu ako kupovat z e-shopu apple produkt !
    Tie menej zname eshopy, ktore ponukaju taketo znacky tabletov alebo smartfonov maju vela krat zariadenie zo zahranicnej distribucie a dokonca som sa stretol, ze predavali aj iPhone brane v zahranici na pausal a tu predavali ako nove kusy ! Radsej chod do istores a vies ze mas novy kus s origo zarukou ako ma byt ;)

SilviaP
    Účastník (Participant)

Vdaka za info, pisala som do eshopov a vraj ide o SK distribuciu, ale predsalen asi zbehnem pre istotu do kamenneho obchodu :)

howoarang
    Účastník (Participant)

ak kupis Air 2, daj vediet kde a aky si kupila. Ja planujem kupit vo farbe Space Grey 16 alebo 64 Wifi+4G verziu. Ale v jednom nemenovanom kamennom obchode mi povedali, ze v tejto farbe sa iPady od zaciatku malo predavaju, vraj je po nich maly dopyt, preto su stale nedostupne.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Ja som kupoval v iStores.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.