Kalendar v iOS 7

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    joer
    Účastník (Participant)

priatelia, tak som si nainstaloval konecne po dlhom vahani na moj iPad2 iOS 7.1.2. V celku spokojnost, zvykam si na nove veci ale ma neskutocne ser—–ka, preco sudrohovia v Cupertine nechavaju v lokalizacii chyby ktore sú bijuce do oci. Napr kalendar, vsetko je v slovencine, ale nazvy dni su v anglictine, mesiac vlavo je tiez v anglictine. Neviem, mozno robim ja chybu, ale v nastaveni som nic nenasiel na zmenu. Ak ma niekto radu, sem s nou. A to je zatial jedna vec co som si vsimol. Mate podobnú skúsenost? cakal som ze v 7.1.2 su uz take chyby odladene.

P1x3L61
    Účastník (Participant)

v iOS 7 je kopa takýchto nepreložených vecí (napríklad celý appstore… )

miro r
    Účastník (Participant)

cau. skus v nastaveni mail,kontakty,kalendare v kal vypnut podporu casovych pasiem. ja mam vsetky zobrazenia v slovencine. miro

majdy
    Účastník (Participant)

Treba si nastaviť region Slovak (Slovakia) – settings -> general -> international -> region format.

Súdruhovia v Cupertine predpokladajú, že užívateľia si prečítajú, čo nastavujú predtým než to odkliknú, takže ešte nezačali robiť špeciálne iOS zariadenia pre slovákov bez možnosti nastaviť si iný región ako ten náš…

joer
    Účastník (Participant)

to majdy: si myslis ze som na macu a ios zariadeniach zacal robit vcera? robim na macoch od 94 roku a taketo zakladne veci uz ovladam od cias ked si ty tahal dreveneho kacera po namesti :-)

joer
    Účastník (Participant)

to majdy: tak sa ospravedlnujem, nejakym cinom sa to preplo na Anglictina- slovenska klavesnica. Hmm divne ze sa to preplo same, ale pomohla tvoja rada. Dik, berem svoje slova spat.

majdy
    Účastník (Participant)

Rado sa stalo a pozdravuje drevený káčer spozma mňa ;)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.