JUST BOOT : iPhone 4 SOFT 5.1.0, 04.12.01

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes JUST BOOT : iPhone 4 SOFT 5.1.0, 04.12.01

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    FoGGY
    Účastník

Zdravím,
    mám problém s iPhone 4.
    Robil som už xy krát JUST BOOT, len nie na SOFTE 5.1.0.
    Neviem prečo, ale proste nejde mi urobiť JUST BOOT cez redshow, urobím DFU aj sa podla Mna telefon dostane do DFU Modu a PC(WINDOWS) mi vypíše DFU MOD FAILURE a že niečo robím ze a že si mám dať do googlu : How to enter DFU MOD.

Ja som si ale isty, že všetko robim dobre, čo mi poradíte ?
    Nejaky iny soft okrem redsnow a snowbreeze.

Jozef Remen
    Účastník

nainstalovat cisty system a vysrat sa na jailbreak. TO najlepsie, co mozes spravit. Dovod na JB vobec nechapem.

basman
    Účastník

skusaj to,nie vzdy sa to chyti na prvy raz.Ja som s tym bojoval dve hodiny,ale stale sa to oplati…nech zije JB

FoGGY
    Účastník

Dovod na JB?
    Jednoducha vec, napr. HD SAFARI, Grip Tab ci ako sa to vola mat viac okien v safari ako 8.
    Aplikacie zadarmo. Nebudem za GTA3 tolko platit.

Andreso
    Účastník

Mne na jailbreak stačí jediný dôvod: SBsettings

FoGGY
    Účastník

No chlapci už som to vyriešil,
    toto bol problem .. Ja som nema v PC iTunes a PC nevedel detekovať iPhone v DFU mode, preto vypisovalo, že nieje pripojene zariadenie..

Ďakujem :-)
    keby Basman nekomentoval, nech to skušam stale tam by som dal new soft a bol by som bez JB, díky. :-)

basman
    Účastník

hned je svet krajsi s JB, ze FoGGY

FoGGY
    Účastník

:-)!
    Ja si uz bez toho moj iPhone neviem ani predstaviť.

modemw
    Účastník

Holt, ked mas dost vykonu (iPhone 4 alebo 4S) tak jailbreak ponuka mnoho vylepseni. Ja osobne si cennim sluzby typu iLocalis alebo iLostMyI ci MyProfiles (ale to uz nie je podporovane na iOS 5, skoda)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.