Je mozne vratit aplikaciu, knihu, film atd. z itunes do 14 dni?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Je mozne vratit aplikaciu, knihu, film atd. z itunes do 14 dni?

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Lemon84
    Účastník (Participant)

Dnes som sa docital, ze su aktualizovane itunes podmienky pre navratenie digitalneho obsahu: http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/cz/terms.html
    Je mozne na zaklade toho vratit hociaku aplikaciu, knihu, film pripadne iny digitalny obsah do 14 dni?
    Ak ano, tak na jednej strane si mozem zadarmo precitat knihu atd. ale na druhej strane, kto tam potom bude davat obsah, ked im to budu ludia v 90% pripadoch vraciat, ak skonzumuju obsah.

odklizec
    Účastník (Participant)

Neboj, tak jednoduche to nebude. Udelas to 2x 3x po sobe a zatrhnou ti to. Urcite tam bude nejake omezeni.

eraserv6
    Účastník (Participant)

To bude zas lumpuuu…

mcgiany
    Účastník (Participant)

mozno tak 90% slovakov. ale inde maju trochu inu mentalitu a neuvazuju ako typicka slovac :D

bawy
    Moderátor

kto chce podporiť autora kúpi si a nevráti, kto nebude chcieť podporiť ten si to proste ukradne, prečo by sa obťažoval s vracaním..

suley
    Účastník (Participant)

„Ak ano, tak na jednej strane si mozem zadarmo precitat knihu atd. ale na druhej strane, kto tam potom bude davat obsah, ked im to budu ludia v 90% pripadoch vraciat, ak skonzumuju obsah.“

unikatny pohlad na vec. gratulujem. ani sa nedivim, ze spolocnost je tam kde je …

Lemon84
    Účastník (Participant)

Praveze by som napriklad uvital moznost „zapoziciat si“ eknihu za nejaku mensiu sumu na nejaku dobu ako je to u filmov. Nepotrebujem ju „vlastnit“. Nieco ako virtualna kniznica, kde si knihu iba zapoziciam. Aplikacie, ktore pozrebujem si vzdy kupujem, nemam JB. Takisto by som uvital mensi cas na vyskusanie aplikacie/hier, ci robi to, co deklaruje, kedysi to tak mysim bolo nejakych 15 minut.
    To je moj pohlad na vec.

re88ne
    Účastník (Participant)

Tak v uvode si to napisal uplne inak … Ak by to takto robil kazdy tak coskoro by nebolo ludi, ktory by nieco nove vyvyjali. Zober si to z pohladu, ze by si bol ty ten ktory tu knihu napisal a ludia by ju vracali po precitani

Lemon84
    Účastník (Participant)

V uvode som sa pytal, ci je mozne vratit hociaky digitalny obsah do 14 dni bez nejakeho obmedzenia, skonstatoval som moznost zneuzivania a ake riziko by to prinieslo pre vyvojarov a v konecnom dosledku pre zakaznikov. V dalsom prispevku som napisal ako by som si to ja predstavoval. Je mi jasne, ze zneuzivanie by bolo kontraproduktivne. Nemyslim si teda, ze moje prispevky si odporuju

re88ne
    Účastník (Participant)

Ja ani nehovorim, ze si odporuju … Len ta myslienka je taka „slovenska“
    :D :D :D

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Niekto sa tu opýta rozumnú otázku s problémom, ktorému určite bude Apple čeliť, a vy ho tu idete ukameňovať trápnymi poznámkami. Najviac ma seriete keď tu píšete aké je to typicky slovenské… Vy stále žijete s pocitom, že Slovensko je malá uzavretá krabička zlodejov, ktorá nemyslí na nič iné iba ako si nakradnúť? Nadávať na vlastnú krajinu, to naozaj? Takýchto ľudí by som exportoval do Albánska.
    Všade nájdete ľudí, ktorí myslia spôsobom ako niečo zneužiť, a je jedno či sme na Slovensku alebo v inej krajine.

Lemon84: Tu nájdeš viac info: http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/12/29/dnesniho-dne-mate-pravo-vratit-jakykoli-digitalni-obsah-obchodu-applu-vam-musi-vratit-penize/

re88ne
    Účastník (Participant)

P1x3l61
    Rad by som povedal, ze to tak nie je … Ale na slovensku je to tak, kto nekradne nema (cest vynimkam)
    Cela vlada je na smiech, zakony sa menia ako im to vyhovuje, priestor pre podnikatelov je ubohy … Zarabat by chceli na vsetkom.

JFK.
    Účastník (Participant)

Pixel je z Podsvetia :OOOO

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.