JB 4.3.5

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    P4r4doX
    Účastník

Cavte, čítal som, že na iOS 4.3.5 je beta jailbreak, ale potom treba iZariadenie zapinat cez redsnow, čo je dosť otravne. Taktiež som čítal o downgrade na 4.3.3 bez SHSH bloobov (ktoré bohužiaľ nemám). Dočítal som sa, že treba pridelit host gs.apple.com jednému Saurikovemu serveru a potom hodiť zariadenie do DFUcka a spraviť restore na požadovaný iOS. Má niekto s tým skúsenosti ? Oplatí sa mi upgrade na iOS 5 Beta a spraviť na ňom JB ? Existuje pre mna niejaky spôsob, ako spraviť JB ? Vopred ďakujem.

mcx
    Účastník

Tiez ma to zaujima, zatial mam 4.3.3 a jailbreak cez http://www.jailbreakme.com ale co bude ak budem potrebovat reinstall, co potom? nemam shsh.

P4r4doX
    Účastník

Ked budeš potrebovať reinstall, tak si stiahni 4.3.3 stlač Shift a klikni restore. Potom prejdi do adresara, kde máš 4.3.3 a restorni to ním. Ale aj tak si pre istotu uloz SHSH ;)

ericek.111
    Účastník

mam pocit, ze Cydia sam uklada SHSH, inac by to tu nepisalo milion5 ludi a ja by som nemal ulozene SHSH na 4.0.1.

P4r4doX
    Účastník

Ale ja som predtým nemal JB.

P4r4doX
    Účastník

Nevie mi niekto poradiť ?

vlastr
    Účastník

neviem ci ti odpoviem na vsetko co chces vediet ale ja som tymto navodom downgradeoval s 4.3.5 na 4.3.3
    a nerobil som ziadne shsh zalohy. Vsetko som spravil podla navodu a slape to ako hodinky. Na 4.3.3 existuje aj JB ak ho chces, takze ja mozem za seba povedat ze navod funguje 100%. Hlavne je tam aj napisane ako rozlisis DFU mod od Recovery modu to je asi najdolezitejsie. Tu je navod v anglictine ak nie si jazykovo zdatny tak si to daj do translatoru:

http://itechvision.blogspot.com/2011/07/guide-how-to-downgrade-ios-435-to-lower.html

P4r4doX
    Účastník

Diki skúsim to :)

Lemmy
    Účastník

A len tolko vam k tomu poviem, ze to mate vsetko preto, lebo robite chujoviny :)

ericek.111
    Účastník

a tolko Ti k tomu poviem, ze ked nevies co je JB, tak sem nelez.

Lemmy
    Účastník

NEstrachuj sa:) Velmi dobre viem, co je JB. Ide o to, ze sa snazite si vsetko zjednodusit,no naopak si to komplikujete….a to vsetko koli par centovym aplikaciam.

vlastr
    Účastník

JB nie je iba o aplikaciach… Ten kto chce nech si ho da, je to len a len jeho vec

P4r4doX
    Účastník

Ja ho nechcem kvôli aplikaciam zadarmo, ale kvôli tomu, ze môzem instalovat Applom neschvalene aplikacie.

ericek.111
    Účastník

to je vlastne primarne poslanie jailbreaku, instalovat rozsirenia a apps, ktore nepresli overovacim procesom, tak ich autori dali na svoje repo.

P4r4doX
    Účastník

Presne. Aj na http://www.jailbreakme.com „Please don’t use this for piracy.“ (Prosím nepoužívajte to na pirátstvo).

P4r4doX
    Účastník

Skúšal som to, čo mi poradil vlastr, ale vždy mi iTunes vyhodilo error 3194 (neovereny FW – downgrade). Presmerovanie na Saurikov server fungovalo, lebo ked som do konzoly napísal „ping gs.apple.com“, tak sa ping odoslal na IP-cku Saurikoveho servera. Neviete mi poradiť ?

P4r4doX
    Účastník

Vlastr ty si to kedy downgradoval ? Asi má teraz Apple lepšie overivanie.

P4r4doX
    Účastník

Neviete mi poradit ? A este jedna otazka : ked spravim JB, tak sa mi vsetko vymaze (ako restore) alebo to tam ostane ? Vopred dakujem :)

P4r4doX
    Účastník

Spravil som Beta JB, uz sa mi bootol. Ale Cydia bola len biela a ked som ju otvoril, hned sa zavrela. Otvoril som Redsn0w a dal „Just boot tethered right now“ hodil som ho do DFUcka. Zacal sa proces ale iPod sa zapol normalne. Tak som to isiel spravit znova. Hodil som ho do dfucka (vypol som ho, drzal home+power, kym nezmizlo jablko a potom som asi 20 sekund drzal home). Pripojil som ho k PC ale PC mi ho nerozpoznalo (ani iTunes). Ked som isiel dat „Just boot tethered right now“ v Redsn0we, tak mi napisalo, ze nieje v DFU. Neviete mi poradit ?

P4r4doX
    Účastník

teraz som si vsimol temu : „Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes“, tak tuto temu presuniem tam. Potom odpiste tam.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.