jailbreak iPhone 4s os 6.1.3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software jailbreak iPhone 4s os 6.1.3

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    staiger7
    Účastník (Participant)

Zdravím všetkých. Roymýšlam nad odblokovaním(JAILBRAKE) iPhonu 4s. Oplatí sa to, alebo aké máte skúsenosti ?
    A ako sa to dá spraviť ?

staiger7
    Účastník (Participant)

nemate nikto skúsenosti ?

iTuxx
    Moderátor

Mame, tymto sposobom neodblokujes ziadny iPhone 4 a novsi

q0s
    Účastník (Participant)

Nechapem,preco si ludia kupuju blokovane iPhony.Sak si kupim taky,ktory mi zarucene pojde, ziadne blbe gevey a hovadiny..Zbytocne starosti..Btw, v nazve mas chybu: „os 6.3.1“

staiger7
    Účastník (Participant)

Oprava ! Nie je blokovaný je z orange, len som chcel skúsiť JAILBRAKE, ale asi neskúsim !?

q0s
    Účastník (Participant)

Tak máš napísané,že odblokovanim.
    Poviem ti,že jailbreak automaticky neznamená odblokovanie. Vyskúšať môžeš,v týchto veciach už nechodim. Pre mna je JB úplne zbytočný. Nevidím pozitívum..až nato,že ti môže spôsobiť problémy s iPhonom:) Ak ho ale chceš,ujo Google všetko poradí :) Pokial si ale pamätám,untethered JB na 6.1.3 nie je. Možno sa to zmenilo,neviem

dweller
    Účastník (Participant)

Ja si zase be JB neviem predstavit moj iPad mini. Hint: XBMC.

peto7532159
    Účastník (Participant)

4S na 6.1.3 nejailbreakneš

tutuc
    Účastník (Participant)

ja vam poviem, ze kazdy developer by si mal chciet jailbreaknut svoje zariadenie. Dovod? Je to jednoduche … vediet a rozumiet tomu co sa deje pod povrchom v tej ciernej krabicke … iba tak je mozne naprogramovat skutocne dobre aplikacie, ktore dokazu plne vyuzit features framework cocoa touch.

V pripade, ze nie som developer, jailbreak radsej nerobit (1. nemusim si s nim poradit, nakolko nie som az tak zrucny v programovani a nerozumiem, co sa vlastne deje, 2. vacsina funkcionality ktoru ti jailbreak prinesie su veci, bez ktorych sa da existovat uplne bezne, 3. mas rozne modifikovany iOS ktory moze blbnut)

Tolko moj nazor (a zdielaju ho aj ludia, ktori pre mobilne platformy programuju uz niekolko rokov)

iTuxx
    Moderátor

6.1.3 sa da jailbreaknut iba na 3Gs aj to len tethered, co nie je ziadna vyhra.

btw. aj ja mam svoj iPad mini jailbreaknuty kedze mal 6.1 out of box. Ziadne blbnutie samozrejme nepozorujem, ale ja nie som ako tie deti co si davaju trilion ikon na plochu, menia loga operatora, temy v ktorych pre bordel ikony ani nevidia a kradnu kazdu app a potom sa cuduju ze im to mrzne a mina baterku.
    Mam len SB settings toggles na notifikacnej liste a este asi 2 dalsie ficurky.

a suhlasim s tym co napisal tutuc. Aspon developer by mal vediet ako ten system funguje.

bakosmi
    Účastník (Participant)

asi ta sklamem ale jailbreak <> odblokovanie

staiger7
    Účastník (Participant)

Ďakujem za vyčerpávajúce info, kedže sa to nedá jailbreaknúť tak ostávam bežným užívateľom. ;-)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.