iWork 09 problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iWork 09 problem

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Filip Novak
    Účastník

Zdravim:)

takze, mam iWork 09 a vsimol som si ze moj profesof na vyske tiez, teda mal ikonky Keynote,Pages a Numbers. Chcel som to vyskusat tak som spravil v Keynote prezentaciu, no v skole som zistil ze profesor ma iWork 08 a neslo to otvorit. Co sa s tym da robit? Da sa ta prezentacia nejako zkonvertovat na PowerPoint format? Alebo ulozit tak ze by to otvoril iWork 08?

Dik

R
    Účastník

Otvor prezentáciu, potom File-Save As, ťukni na šípku na rozšírenie možností, zafajkni Save copy as a vyber iWork ’08. Potom by nemal byť problém.

Filip Novak
    Účastník

no tam som bol a hento som si nevsimol…no sikovny som :D

dik:)

R
    Účastník

Niet zač :)

Benne
    Účastník

nechcem zakladat novu temu. Chcem sa spytat,ci v iWorku je mozne nastavit kontrolu slovenskej gramatiky. Ak nie,aky program podporuje takuto kontrolu ? dakujem…

tomasno1
    Účastník

@Benne skus pozriet http://superapple.cz/tag/kontrola-pravopisu/ tam najdes info. Z CZ a SK je to to obdobne… Su tam podrobne navody, ktore potrebujes…

@all: Ja mam tiez problem s Pages ’09. Nejde mi exportovanie. V Numbers a v Keynote to ide v pohode. V Pages sa mi vobec neotvori okno s moznostami exportu. Mam slovensku lokalizaciu iWorku. Cize mozno je to tym, lebo predtym sa mi zda, ze to fungovalo. Vam ostatnym to ide v pohode? Pages je verzie 4.0.4 a mam 10.6.4…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.