iTunes nerozpozna iPod,iPad ani iPhone 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iTunes nerozpozna iPod,iPad ani iPhone 5

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    lubomir121
    Účastník (Participant)

AHojte,

Viem, ze sa to tu uz preberalo tak sa vopred ospravedlnujem. Mam problem v poslednej dobe s iTunesom, ze po pripojeni vsetkych troch zariadeni co som spomenul v nazve mi nezobrazi v iTunes ani jedno z nich. Vypise mi takyto odkaz:

http://s3.postimg.org/hq4l4bzjn/ituness.png

co mam robit s tym ?

odklizec
    Účastník (Participant)

To co ti tam pisou jsi zkousel?

lubomir121
    Účastník (Participant)

myslis odinstalovat a opatovne nainstalovat ? Ano minimalne 5 krat … uz som vybral aj ine miesto pre instalaciu a stale nic.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Dnes som riesil podobny problem s iPod touch na windows 8. Pomohol mi bod c. 5 na tejto stranke: http://support.apple.com/kb/TS1538

Moj problem bol, ze itunes ho vobec nevidel, ziadna hlaska nic….

lubomir121
    Účastník (Participant)

no keby mi tam zobrazovalo Apple device tak podla kroku 5 by som ak spravil to co pise ale nezobrazuje mi to tam… neviem co mam robit :/

odklizec
    Účastník (Participant)

Instaloval jsi v posledni dobe nejake apps? Zkusil bych vratit restore point do doby, kdy to fungovalo.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

aktualnu verziu iTunes vobec mas?

iTuxx
    Moderátor

Neskusal si iny USB port? Alebo iny kabel?

e-comm
    Účastník (Participant)

Mne to robilo na win xp
    Min 7x som odinstaloval iTunes zmazal kniznice a nic nepomohlo..dokonca mi nenaslo iphone ani na inom pc. Pomohlo preinstalovanie celeho xp..od vtedy ziadny problem

e-comm
    Účastník (Participant)

Vyskusaj mozno este najst iphone v tento pocitac/vlastnosti/hardware/spresnenie – a daj iphone port rucne preinstalovat stym, ze doplnis driver priamo so suboru iTunes/drivers
    (V pripade ze mas win)

lubomir121
    Účastník (Participant)

e-comm: tak isto som to spravil aj ja… ja sa nebudem tu zozierat pol dna s instalovanim driverov a neviem este akych programov. Preinstaloval som WIndows cez Recovery Disk a mozem kaslat … vsetko islo ale ked … Windows si vzdy najde cestu ako ta nasr*t

lubomir121
    Účastník (Participant)

PS: vyskusal som vsetko, preinstalovaie iTunes (dokonca instalaciu som dal do inych zloziek ako bolo automaticky), potom vypnutie Firewallu, Antivirusov, zmena kablu ci portu … nic nefungovalo

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.